Λίβερπουλ: Η τρομακτική πρόβλεψη-προειδοποίηση του Κλοπ για τον Νταργουίν Νούνιεζ

Ο Νταργουίν Νούνιεζ σκόραρε δύο φορές στο Σπάρτα Πράγας - Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ να προειδοποιεί...

Liverpool's Darwin Nunez celebrates after scoring his sides third goal during the Europa League round of 16 first leg, soccer match between Sparta Praha and Liverpool at the Epet Arena in Prague, Czech Republic, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Νούνιεζ πανηγυρίζει κόντρα στην Σπάρτα AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως ουδέποτε μετάνιωσε για τα 85.000.000 ευρώ που έδωσε το ΟΚ να πάνε στην Μπενφίκα για λογαριασμό του Νταργουίν Νούνιεζ. Ο Ουρουγουανός μπορεί να μην πετάει φωτιές, αλλά ο Γερμανός προπονητής παραμένει πιστός στο πρότζεκτ προειδοποιώντας μάλιστα στις δηλώσεις του μετά από το Σπάρτα Πράγας - Λίβερπουλ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τους 16 του Europa League ο 24χρονος έβαλε δύο γκολ και ο προπονητής του είπε γι' αυτόν:

"Ο Νταργουίν Νούνιεζ δεν είναι στο πικ του ακόμα. Μπορεί να εξελιχθεί, είναι πάντα ένας κίνδυνος. Αγαπάει να παίζει γι' αυτό το κλαμπ και είναι υπέροχο παιδί πραγματικά".

Η πανάκριβη μεταγραφή των Κόκκινων μετράει φέτος 16 γκολ και 11 ασίστ σε 39 αγώνες και το συμβόλαιό του εκπνέει το '28. Στις ίδιες δηλώσεις ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ρεσιτάλ όταν τον ρώτησαν εάν του άρεσε κάποιος από τους παίκτης της Σπάρτα Πράγας.

Ο Τούχελ είναι ακάθεκτος και αυτά είναι τα τρία πρότζεκτ που σκέφτεται μετά από την Μπάγερν

Η μυθική φωτογραφία Ζιντάν - Μπέλιγχαμ, ενώθηκαν τα δύο "5άρια" της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK