Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ σε εμφύλιο για το "βουνό" της Νάπολι

Δεν είναι μόνο οι Όσιμεν και Κβαρατσχέλια που κάνουν γκελ στις ευρωπαϊκές ομάδες από την φοβερή φέτος Νάπολι.

Napoli's head coach Luciano Spalletti, left, celebrates with team players as they won the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι Όσιμεν και Κβαρατσχέλια λάμπουν στο γήπεδο και στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ όσον αφορά στο μέλλον τους. Πάρτι εκατομμυρίων για τους δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές της Νάπολι, αλλά υπάρχει κι άλλος από το σύνολο του Σπαλέτι που έχει κάνει κορυφαίες ομάδες να μονομαχούν στο παρασκήνιο.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό από την Νότια Κορέα, Κιμ Μιν Τζα ο οποίος είναι η "καρδιά" των αναχαιτίσεων της καλύτερης ομάδας στην Ιταλία. Ο 26χρονος έκανε τη μεταγραφή στην Serie A το '22 από την Φενέρ αντί 18 εκατ. ευρώ και πλέον έχει φτάσει να κοστίζει από 40 εκατ. ευρώ και πάνω.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν την Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ να έχουν μπει στο σπριντ για τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, ενώ και η Παρί παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για να τον αρπάξει καθώς έχει άνετα τα χρήματα για να το κάνει. Το συμβόλαιό του με τους Ναπολιτάνους τελειώνει το 2025.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Τι πρέπει να περιμένει ο GOAT για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

“Pollitics”: Το Poll of the Polls του NEWS24/7 παρουσιάζει τη δύναμη των κομμάτων μέσα στο χρόνο

Ο Ενγκολό Καντέ είναι part of the project και αναβαθμισμένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK