Μέσι: Τι πρέπει να περιμένει ο GOAT για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι φαίνεται πως δεν ανανεώνει με την Παρί, αλλά για να επιστρέψει στην Μπάρτσα πρέπει να ρυθμιστεί συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Δυσκολεύει η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί. Οι Καταριανοί φέρονται να προσέφεραν στον GOAT τα ίδια με φέτος, αλλά η πλευρά του δεν δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσει το deal. Από εκεί και πέρα ο Μέσι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει μία τρελή πρόταση από την Αλ Χιλάλ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε πως η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει στον Λίο κοντά στα 400 εκατ. ευρώ το χρόνο! Ο Ιταλός δημοσιογράφος από την άλλη συμπληρώνει πως ο Μέσι επιθυμεί να μείνει στην Ευρώπη τουλάχιστον έως το 2024.

Τώρα, σχετικά με τη με την Μπαρτσελόνα τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ως εξής: Ο Μέσι και ο Τσάβι έχουν μιλήσει, παλαιότερα είχε γραφτεί ότι ο Αργεντινός ήταν διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του αλλά για να κλείσει στους Καταλανούς θα πρέπει να περιμένει το FFP.

Από τη στιγμή που η Μπλαουγκράνα τελειώσουν με το FFP, τότε όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν απευθείας σε προσφορά στον Μέσι για να επιχειρήσουν τη μεγάλη επιστροφή στο Καμπ Νου.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Στο κάδρο και ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Κελαϊφί του προσφέρει "ψίχουλα" και πλησιάζει το "au revoir"

Ρεάλ: Η Μπάρτσα θέλει να "κλέψει" ενδεκαδάτο άσο της, τι απάντησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK