Λίβερπουλ: Ο Κλοπ απέρριψε προτάσεις πριν τον χρησιμοποιήσει και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος

Μόνο λίγες δεν ήταν οι προτάσεις που είχε η Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Τζάρελ Κουάνσα με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναφέρει πως η παραμονή του ήταν η πιο σωστή επιλογή.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ απέρριψε προτάσεις πριν τον χρησιμοποιήσει και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος
Ο Γιούργκεν Κλοπ χειροκροτά το κοινό της Λίβερπουλ AP

Τις εντυπώσεις με την παρουσία του έχει "κλέψει" από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Τζάρελ Κουάνσα, ο 20χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός που ο Κλοπ έφερε από τις ακαδημίες και έβαλε αμέσως στα βασικά του πλάνα.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν σταματά να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή σε όλες τις τοποθετήσεις του, με την τελευταία εξ αυτών να εστιάζει στην πληθώρα προτάσεων που είχε στα χέρια της η Λίβερπουλ για τον παίκτη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά και στη σωστή απόφαση που πήρε η ομάδα με την παραμονή του.

"...Απορρίψαμε μερικές προτάσεις για τον δανεισμό του Κουάνσα το περασμένο καλοκαίρι και αυτή ήταν σίγουρα μία καλή απόφαση για μας. Καταλάβαμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για πόσο καλό παίκτη πρόκειται. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος. Είναι ξεχωριστός..."

Θυμίζουμε πως ο Κουάντσα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του και μία ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Δεν σταματάει πουθενά ο "τυφώνας" Κέιν, το αδιανόητο ποσοστό συμμετοχής του στα γκολ των Βαυαρών

Χάλαντ: Η μάνατζερ του Νορβηγού βρέθηκε στη Μαδρίτη και οι φήμες οργιάζουν, τι είπε η ίδια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η τραγική επίδοση της ομάδας του Τεν Χαχ στις 17 πρώτες αναμετρήσεις της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK