Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τον αφήνει ελεύθερο το καλοκαίρι και η Ίντερ με την Γιούβε περιμένουν στη γωνία

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ διανύει ο Τιάγκο Αλκάνταρα και σύμφωνα με το ισπανικό Fichajes, Γιουβέντους και Ίντερ εξετάζουν την περίπτωσή του.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τον αφήνει ελεύθερο το καλοκαίρι και η Ίντερ με την Γιούβε περιμένουν στη γωνία
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Τον 4ο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ διανύει ο Τιάγκο Αλκάνταρα με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει πως δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο 32χρονος μέσος έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμού καθ'όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην αγγλική ομάδα κάτι που κάνει τον Κλοπ να μην είναι θετικός στην παραμονή του αλλά δεν εμποδίζει κορυφαία κλαμπ να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το ισπανικό Fichajes, τόσο η Ίντερ όσο και η Γιουβέντους έχει ψηλά στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Θυμίζουμε πως ο Τιάγκο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ομάδα από την οποία αποχώρησε το 2013 με προορισμό την Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ, τώρα είναι στην Μπάρτσα και πλέον "ψήνεται" για Ατλέτικο

Μπάγερν: Αυτό είναι το αστέρι της LaLiga που έχει κυκλώσει ο Τούχελ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής

Γιουβέντους: Η "Μεγάλη Κυρία" κυνηγά το μπαμ με ένα από τα μεγαλύτερα στηρίγματα του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK