Μπάγερν: Αυτό είναι το αστέρι της LaLiga που έχει κυκλώσει ο Τούχελ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής

Την περίπτωση του Μαρτίν Ζουμπιμέντι εξετάζει η Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Μπάγερν: Αυτό είναι το αστέρι της LaLiga που έχει κυκλώσει ο Τούχελ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Την απόκτηση κεντρικού αμυντικού έχει ως προτεραιότητά της η Μπάγερν Μονάχου καθώς μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι Βαυαροί στη συγκεκριμένη θέση.

Πλην του στόπερ όμως, η Μπάγερν θα κινηθεί και για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής καθώς δεν κατάφερε να βρει τον διάδοχο του Ράιαν Χράβενμπερχ ο οποίος κατέληξε στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, μία από τις περιπτώσεις που έχουν κερδίσει έδαφος και βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Τούχελ είναι αυτή του άσου της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Ζουμπιμέντι, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Για τον 24χρονο Ισπανό χαφ έντονο ενδιαφέρον εκδήλωσε την περασμένη μεταγραφική περίοδο και η Άρσεναλ, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην Σοσιεδάδ.

Η Μπάγερν δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν σε κάποια επίσημη κρούση για την απόκτηση του καθώς έχει στα ραντάρ και την περίπτωση του Παλίνια της Φούλαμ, για τον οποίο έγιναν συζητήσεις και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Η ανανέωση του Σιμεόνε έδειξε τον δρόμο και για μεγάλο αστέρι της ομάδας

Έρλινγκ Χάλαντ: Ο Νορβηγός σκόραρε και ολοκλήρωσε το challenge που του έβαλε ο Ντρογκμπά

Πέπε: Ο Πορτογάλος έσπασε άλλο ένα ρεκόρ στο Champions League και τήρησε την υπόσχεσή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK