Μπάγερν: Λήγει το deadline για Μπόατενγκ, πιέζει ο Τούχελ, τι σκέφτεται η διοίκηση

Άμεσα καλείται να πάρει τη τελική της απόφαση για τον Ζερόμ Μπόατενγκ η Μπάγερν Μονάχου. Τον θέλει σαν τρελός ο Τούχελ αλλά είναι σκεπτική η διοίκηση.

Bayern's Jerome Boateng controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Προπονήσεις με την Μπάγερν Μονάχου κάνει το τελευταίο διάστημα ο Ζερόμ Μπόατενγκ και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση της γερμανικής ομάδας αναφορικά με το μέλλον του.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος στην αρχή του καλοκαιριού από την Λυών και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου δεν βρήκε κάποιο συμβόλαιο που να τον ικανοποιεί.

Ο Τούχελ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας ο παίκτης να δοκιμαστεί ώστε να φανεί η ετοιμότητά του και σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα πιέζει προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των Βαυαρών είναι σκεπτικοί και δεν έχουν πάρουν ακόμη τη τελική της απόφαση κυρίως λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας του παίκτη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κάποτε άνηκε στη "χρυσή γενιά" του Πεπ, τώρα στα 36 του τρέλανε την Ευρώπη από το... πουθενά

Η Άιντραχτ θέλει να φέρει τον "νέο" Χάλαντ για αντί - Κόλο Μουανί

Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε σπουδαίο deal μέχρι το 2028

News 24/7

24MEDIA NETWORK