Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βολιδοσκοπεί παίκτη πρώην ομάδας του για την επιθετική γραμμή

Την περίπτωση του Ντόνιελ Μάλεν έχει στα ραντάρ της η Λίβερπουλ για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, σύμφωνα με την BILD.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βολιδοσκοπεί παίκτη πρώην ομάδας του για την επιθετική γραμμή
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Την αγορά της Bundesliga τσεκάρει ο Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει αφορά παίκτη της πρώην ομάδας του.

Ο λόγος για τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ντόνιελ Μάλεν, ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της επιθετικής γραμμής των Βεστφαλών έχοντας καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 18 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος Ολλανδός μετακόμισε στην Γερμανία το καλοκαίρι του 2021 όταν και η Ντόρτμουντ τον αγόρασε αντί του ποσού των 30.000.000 ευρώ από την Αϊντχόφεν και υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με την BILD, ο Κλοπ παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό την εξέλιξη του Ολλανδού και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να κινηθεί και επίσημα για την απόκτησή του προσπαθώντας να καλύψει τις απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας που κυμαίνονται κοντά στα 55.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως στην επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι Νούνιες, Σαλάχ, Ζότα, Λουίς Ντίας και Χάκπο, με τον Αιγύπτιο βέβαια να δέχεται πιέσεις από τους Σαουδάραβες οι οποίοι και θέλουν να τον κάνουν Βασιλιά προσφέροντας του συμβόλαιο κοντά στα 200.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λεβερκούζεν πετάει και ετοιμάζεται να πουλήσει αντί 40 εκατ. μεγάλο αστέρι της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ χάνει άμεσα τον Ονανά και τσεκάρει το αντίπαλο δέος του Μανδά

Ο Γκρίνγουντ συνεχίζει απτόητος στην Χετάφε και οι μνηστήρες πληθαίνουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK