Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ χάνει άμεσα τον Ονανά και τσεκάρει το αντίπαλο δέος του Μανδά

Στα ραντάρ του Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται το όνομα του Ιβάν Προβεντέλ, σύμφωνα με το Calciomercato.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ χάνει άμεσα τον Ονανά και τσεκάρει το αντίπαλο δέος του Μανδά
Ο Αντρέ Ονανά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν το ερχόμενο διάστημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και την εμπλοκή του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στα πράγματα, με πολλές εξ αυτών να σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι.

Μία από τις θέσεις που θα ενισχυθεί η Γιουνάιτεντ είναι και αυτή του τερματοφύλακα και όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Calciomercato, ένας από τους γκολκίπερ που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Γιουνάιτεντ είναι ο πρώτος τερματόφυλακας της Λάτσιο και αντίπαλο δέος του Χρήστου Μανδά, Ιβάν Προβεντέλ.

Ο 29χρονος Ιταλός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ειδικά με τις εμφανίσεις του στο Champions League, γεγονός που έχει αναγκάσει τους "Κόκκινους Διαβόλους" να εξετάζουν την περίπτωσή του με τις απαιτήσεις της Λάτσιο όμως να δυσκολεύουν την ολοκλήρωση του deal.

Το ιταλικό μέσο τονίζει πως η Λάτσιο ζητά για την πώληση του ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 35.000.000 ευρώ, χρήματα που δεν φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Γιουνάιτεντ.

Θυμίζουμε πως η αγγλική ομάδα καίγεται για την απόκτηση τερματοφύλακα καθώς ο Αντρέ Ονανά θα απουσιάσει για σχεδόν 1 μήνα εξαιτίας της συμμετοχής στο Copa Africa με την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Παλαιότερα δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν πως μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στα ραντάρ του Τεν Χαχ είναι και αυτή του Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από την αποχώρησή του από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Έρλινγκ Χάλαντ: Η "αγία τετράδα" που συνέτριψε ο Νορβηγός με το 40ο του γκολ

Η Γιουνάιτεντ πολιορκεί τα δύο wonderkid της Μπενφίκα που κοστίζουν συνολικά 200 εκατ. ευρώ

Ο Εμπαπέ πήγε να μιμηθεί τον... Γκαρνάτσο αλλά τα έκανε μαντάρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK