Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ ονόμασε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από τη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον ονόμασε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των Κόκκινων.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Σαλάχ στο ίδιο καρέ AP PHOTO/JON SUPE

Όνειρο ζει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Στέφαν Μπάιτσετιτς. Ο 18χρονος Ισπανός με σερβική καταγωγή είδε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των Κόκκινων τα τελευταία χρόνια, Μοχάμεντ Σαλάχ να τον αποθεώνει δημόσια μετά από τη νίκη κόντρα στην Έβερτον.

"Είναι σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος, πάντα δουλεύει σκληρά. Από τότε που άρχισε να παίζει για εμάς είναι καλύτερός μας παίκτης. Ελπίζω να συνεχίσει με αυτοπεποίθηση να κάνει αυτά που κάνει" ήταν τα λόγια του Αιγύπτιου σούπερ σταρ για τον πρωτοεμφανιζόμενο συμπαίκτη του.

Ο Μπάιτσετιτς γεννήθηκε το 2004 και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Λίβερπουλ από την Θέλτα το 2021 και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2027. Ο νεαρός έχει παίξει φέτος 20 ματς: 6 στην Premier League και 3 στο Champions League. Θυμίζουμε πως ο Κλοπ έψαχνε χαφ και του έκατσε μία πολύ καλή περίπτωση από τις ακαδημίες, επίσης ο Μπάιτσετιτς μπορεί να παίξει στόπερ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Οι δύο αντί-Μπενζεμά μαζί δεν έχουν όσα γκολ έχει σκοράρει ο Καρίμ φέτος

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Ναϊνγκολάν: Δύο ματς και "γεια σας" ο Βέλγος από τη νέα του ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK