Ρεάλ: Οι δύο αντί-Μπενζεμά μαζί δεν έχουν όσα γκολ έχει σκοράρει ο Καρίμ φέτος

Η Ρεάλ φέρεται να έχει βγει στην αγορά για να αναζητήσει τη διάδοχη κατάσταση στην επίθεσή της με τον Μπενζεμά να έχει μπει στο 35ο έτος της ηλικίας του.

Real Madrid's Karim Benzema holds the 2022 Ballon d'Or trophy prior to the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα SATURDAY, OCT. 22, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε αισίως τα 35 και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει βγει στην αγορά για να ψάξει τον ποδοσφαιριστή που θα τον διαδεχθεί τα επόμενα χρόνια.

Το ESPN, μάλιστα, με ρεπορτάζ υποστηρίζει πως οι Μαδριλένοι βλέπουν δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις: Ο πρώτος είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς (23 ετών) και ο δεύτερος ο Ριτσάρλισον (25 ετών).

Αμφότεροι οι δύο φορ, πάντως, δεν πετάνε... φωτιές στα πρωτάθλημα που αγωνίζονται. Ο Βραζιλιάνος της Τότεναμ για παράδειγμα έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 19 ματς με τους Λονδρέζους με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Βλάχοβιτς από την άλλη μετράει σε 19 ματς: 9 γκολ και 3 ασίστ. Ο Καρίμ Μπενζεμά από την άλλη σε 22 παιχνίδια έχει καταφέρει να σκοράρει 14 γκολ και να μοιράσει 4 πάσες για γκολ στους συμπαίκτες του.

Ο Ριτσάρλισον, πάντως, έχει κάνει καλό Μουντιάλ 2022 ενώ η μεταγραφή του στην Τότεναμ έγινε μόλις το περασμένο καλοκαίρι αντί 58.000.000 ευρώ από την Έβερτον. Ο Σέρβος μετακινήθηκε στην Γιουβέντους από την Φιορεντίνα με κόστος 82.000.000 ευρώ πριν από ένα χρόνο.

Σχετικά με τα συμβόλαιά τους του Ριτσάρλισον εκπνέει το 2027 και του Βλάχοβιτς το 2026. Η συμφωνία του Μπενζεμά με την Ρεάλ εκπνέει το καλοκαίρι, αλλά οι περισσότεροι ρεπόρτερ κάνουν λόγο για επέκταση μίας ακόμα σεζόν, δηλαδή έως το καλοκαίρι του '24.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Ναϊνγκολάν: Δύο ματς και "γεια σας" ο Βέλγος από τη νέα του ομάδα

Απίστευτα πράγματα στην Αγγλία: Προπονητής πέταξε στο Νησί για να αναλάβει και ο ιδιοκτήτης τον έστειλε πίσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK