Λίβερπουλ: Ο Τζέραρντ μετάνιωσε για την αποχώρησή του το 2015, ο λόγος

Πως αν ήξερε ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα πήγαινε στη Λίβερπουλ το 2015 δεν θα έφευγε από την ομάδα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Στίβεν Τζέραρντ.

Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Ο Στίβεν Τζέραρντ αγκαλιά με τον Λαζάρ Μάρκοβιτς AP PHOTO/JON SUPER

Για την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2015 μίλησε ο Στίβεν Τζέραρντ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως θα έπρεπε να μείνει στο ρόστερ λίγο ακόμα λόγω του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο μεγάλος αρχηγός των "κόκκινων" αποχώρησε από το ρόστερ μετά από τη λήξη του συμβολαίου του για λογαριασμό του MLS, κάτι για το οποίο όπως φαίνεται έχει μετανιώσει καθώς δεν πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Γερμανό τεχνικό.

"'Έκανα λάθος που δεν έμεινα στη Λίβερπουλ για έναν ακόμα χρόνο για να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς αν είχα αποδεχθεί την επέκταση θα είχα δουλέψει τουλάχιστον για έξι μήνες με τον Γιούργκεν Κλοπ"

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Τζέραρντ σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και δημοσιεύτηκε από το Anfield Wrap ο Άγγλος μέσος είχε πάρει την απόφαση να φύγει καθώς σε συζήτηση που είχε με τον τότε προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς του είχε αποκαλύψει πως δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άρσεναλ "έδεσε" το μεγάλο της αστέρι και πάγωσε τα όνειρα των μνηστήρων, οι λεπτομέρειες του deal

Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το σχέδιο της για τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ

Μπαρτσελόνα: Το "αναγκαστικό" τρικ στο συμβόλαιο του Τσάβι που αφήνει και τις δύο πλευρές εκτεθειμένες

News 24/7

24MEDIA NETWORK