Μπαρτσελόνα: Το "αναγκαστικό" τρικ στο συμβόλαιο του Τσάβι που αφήνει και τις δύο πλευρές εκτεθειμένες

Μόλις για ένα χρόνο ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μπλαουγκράνα με το FFP.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ AP

Στην Μπαρτσελόνα θα παραμείνει ο Τσάβι με τους μπλαουγκράνα όμως να είναι ιδιαίτερα "σφιχτοί" λόγω του FFP και να μην μπορούν να "δέσουν" για αρκετά χρόνια τον Ισπανό κόουτς.

Συγκεκριμένα η συμφωνία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Τσάβι προβλέπει την επέκταση του συμβολαίου του μόλις για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Οι δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα με το FFP περιορίζουν τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και τους αναγκάζουν να καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την ερχόμενη σεζόν.

Μπορεί ο Τσάβι με την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου συνεργασίας να είναι αρκετά "εκτεθειμένος", όπως και η Μπάρτσα, αλλά και ελεύθερος να διαπραγματευτεί για κάποια μακροπρόθεσμη συνεργασία με άλλες ομάδες αλλά η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ίδιου και του Λαπόρτα διαγράφει σενάρια άμεσης αποχώρησής του.

Θυμίζουμε πως ο Τσάβι βρίσκεται στον πάγκο της Μπάρτσα από τον Νοέμβριο του 2021 και σύντομα θα 100αρίσει καθώς το παιχνίδι με την Αντβέρπ ήταν το 96ο του στον πάγκο των μπλαουγκράνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο: Οι απίστευτες επιδόσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μπαρτσελόνα: Σε "αναμμένα κάρβουνα" ο Τσάβι, αποχώρησε με φορείο κλεισμένη μεταγραφή

Η επική αντίδραση του Κλοπ όταν του είπαν για το νέο buzzer beater του Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK