Λίβερπουλ: Ομόφωνο "all-in" για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, οι "τρελές" απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Δημοσίευμα θέλει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να έχουν αποφασίσει ομόφωνα να κινηθούν για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Για να γίνει αυτή η μεταγραφή πραγματικότητα θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν τα θέλω της Ντόρτμουντ.

Dortmund's Jude Bellingham, left, taks with Sevilla's Ivan Rakitic during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and FC Sevilla in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο απόλυτος σταρ της Ντόρτμουντ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι αυτή τη στιγμή ο Άγγλος μέσος, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο γεννημένος το 2003 παίκτης κάνει θραύση με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και πολλές είναι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που επιθυμούν ν' ανοίξουν διάπλατα τα ταμεία τους για τον 19χρονο άσο.

Σύμφωνα με την Sport Bild οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν συμφωνήσει ομόφωνα πως ο πρώην παίκτης της Μπέρμιγχαμ είναι ο νούμερο ένας στόχος τους και το καλοκαίρι θα κινηθούν για να τον κλείσουν. Βέβαια, για να γίνει πραγματικότητα αυτή η σπουδαία μεταγραφή θα πρέπει να αποζημιωθεί το γερμανικό κλαμπ κι αυτά που ζητάει δεν είναι λίγα.

Για να προχωρήσει το deal, λοιπόν, οι Κόκκινοι θα πρέπει να σπάσουν ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής τους η οποία είναι αυτή του Νταργουίν Νούνιες το καλοκαίρι (σ.σ. 100.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους). Για να γίνει κάτοικος Άνφιλντ ο Μπέλιγχαμ θα πρέπει η Λίβερπουλ να καταβάλει 150.000.000 ευρώ, το ποσό που φέρεται να απαιτεί η Ντόρτμουντ για το αστέρι της και έχεις ως τίτλο η αγγλική Daily Mail.

Διαβάστε περισσότερα

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

Ο Κβαρατσχέλια κατέστρεψε τον Άρνολντ με τη σακούλα της χρονιάς

Μπαρτσελόνα: Και ξαφνικά Μίκελ Αρτέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK