Λίβερπουλ: Πάει σε αγγλική ομάδα ο Καρβάλιο, ποιον κανόνα πρέπει να προσέξουν οι "Κόκκινοι"

Έντονο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Φάμπιο Καρβάλιο έχει εκδηλώσει η Φούλαμ. Στο κόλπο και η Σαουθάμπτον και Λέστερ. Τι πρέπει να προσέξει η Λίβερπουλ.

Fabio Carvalho of Liverpool waist for the ball during the English League Cup soccer match between Liverpool and Derby County, at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Wednesday Nov. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Φάμπιο Καρβάλιο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Την απόφαση να διακόψει τον δανεισμό του Φάμπιο Καρβάλιο από τη Λειψία πήρε η Λίβερπουλ στα μέσα της σεζόν καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Πλέον, ο παίκτης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις των "Κόκκινων" με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ήδη τρεις ομάδες της Αγγλίας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του με το φαβορί να είναι ξεκάθαρο.

Ο λόγος για την Φούλαμ που βρίσκεται στην Premier League και τις Σαουθάμπτον και Λέστερ που είναι στη Championship με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να είναι αυτή, σύμφωνα με την BILD, που βλέπει πιο ζεστά το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Καρβάλιο ανδρώθηκε στη Φούλαμ κάνοντας το ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2021 και σε ηλικία 19 ετών ενώ το 2022 πωλήθηκε στη Λίβερπουλ αντί του ποσού των 6.000.000 ευρώ.

Πάντως, για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει ο Καρβάλιο το διάστημα που θα βρίσκεται στη Λίβερπουλ να μην καταγράψει κάποιο λεπτο συμμετοχής με την ομάδα καθώς σύμφωνα με κανόνα της FIFA δεν επιτρέπεται κάποιος παίκτης να αγωνιστεί σε παραπάνω από δύο ομάδες μέσα σε μία σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σάντσο: Οι υποχωρήσεις που πρέπει να κάνουν Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για να κλειδώσει ο δανεισμός του

Ρεάλ: Το 18χρονο wonderkid που έστειλε στη Μίλαν αλλά μπορεί να φέρει πίσω στη Μαδρίτη όποτε θέλει

Σάντσο: Τόσα χρήματα θα κοστίσει στη Ντόρτμουντ για μόλις 6 μήνες

News 24/7

24MEDIA NETWORK