Λίβερπουλ: Πλην Τσάμπερλειν, αποχωρεί και κεντρικός αμυντικός

Την πορτά της εξόδου από την Λίβερπουλ, εκτός του Όξλειντ Τσάμπερλειν βλέπει και ο Νατ Φίλιπς. Εξετάζει τις προτάσεις η ομάδα του Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Τη χειρότερη χρονιά της στην εποχή του Γιούργκεν Κλοπ διανύει την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Λίβερπουλ με πολλά να είναι τα σενάρια για αφίξεις και αποχωρήσεις τόσο τον Γενάρη όσο και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει να αποκτήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, περίπτωση που εξετάζει σοβαρά και η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ σενάρια την θέλουν να τσεκάρει και τον Μαροκινό αμυντικό χαφ, Σοφιάν Άμραμπατ, χωρίς να υπάρχουν πάντως νεότερες εξελίξεις για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ζήτημα των αποχωρήσεων, πλην του Όξλειντ Τσάμπερλειν που αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα για άλλη αγγλική ομάδα, υπάρχει στον ορίζοντα σενάριο απομάκρυνσης και άλλου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Νατ Φίλιπς, ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ από το 2019 και τα σενάρια θέλουν αγγλικές ομάδες να έχουν προσεγγίσει τόσο την Λίβερπουλ όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Για τον Φίλιπς ερωτήθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ καθώς μετά τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ και τη μη απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, οι επιλογές στην αμυντική γραμμή της ομάδας είναι ελάχιστες.

"...Εξετάζουμε τις προτάσεις, Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Θα δούμε..." δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός χωρίς να ξεκαθαρίζει αν η ομάδα επρόκειτο να κινηθεί για άλλον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μόγες: Στέλνει στο MLS κορυφαίο σκόρερ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι παίρνει αριστερό μπακ έκπληξη

Τσιτσιπάς: Το σχόλιο του για την Μάργκοτ Ρόμπι μετά τον ημιτελικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK