Μόγες: Στέλνει στο MLS κορυφαίο σκόρερ

Το MLS είναι πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος προορισμός του Μικαίλ Αντόνιο σύμφωνα με τη SUN.

West Ham's manager David Moyes looks on before the English Premier League soccer match between West Ham United and Everton at the London Stadium in London, Saturday, Jan. 21, 2023. (AP Photo/Steve Luciano)
ο Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Γουέστ Χαμ AP

Αποχώρηση έκπληξη είναι πολύ πιθανό να γίνει από την ομάδα της Γουέστ Χαμ σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN καθώς όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο από την ομάδα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα ο Μικαίλ Αντόνιο με επικρατέστερο προορισμό το MLS.

Η απόκτηση του Ντάνι Ινγκς δείχνει τις προθέσεις του προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες και μένει να φανεί αν ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει τώρα ή το καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με την Γουέστ Χαμ να διατηρεί το δικαίωμα χρήσης του ειδικού όρου ανανέωσης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή για ακόμα ένα χρόνο.

Θυμίζουμε ότι ο Αντόνιο τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους σημείωσε από 10 γκολ στην Premier League, ενώ την φετινή χρονιά έχει δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 19 αναμετρήσεις.

Για τον ποδοσφαιριστή διερευνητικές επαφές με την Γουέστ Χαμ είχαν κάνει το προηγούμενο διάστημα τόσο η Τσέλσι όσο και η Γουλβς.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumors της ημέρας

Ρεάλ: Ο Αντσελότι παίρνει αριστερό μπακ έκπληξη

Μπάγερν: Τι θα κρίνει αν τελικά θα κινηθεί για τον Κέιν

News 24/7

24MEDIA NETWORK