Λίβερπουλ: Σαουδάραβες και Καταριανοί έρχονται με ιδιωτικές εταιρείες, όχι ως κράτη

Οι ζυμώσεις για την πώληση της Λίβερπουλ συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Ποιες είναι οι εξελίξεις στο σημαντικό θέμα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles before the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ χαμογελαστός πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρεϊντζερς AP

Πριν από το Μουντιάλ 2022 η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Λίβερπουλ έκανε γνωστό πως ενδιαφέρεται να πουλήσει τις μετοχές της.

Όταν άρχισε το Παγκόσμιο Κύπελλο η θύελλα κόπασε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο παρασκήνιο γίνεται δουλειά για το αύριο.

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα οι Κόκκινοι έχουν μπει στο στόχαστρο δύο εταιρειών από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Το ρεπορτάζ τονίζει πως τα κονσόρτσιουμ λειτουργούν ατομικά, χωρίς την εμπλοκή των δύο πλούσιων κρατών όπως συμβαίνει για παράδειγμα στις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αμερικανική FSG που κατέχει την ιδιοκτησία της Λίβερπουλ περιμένει να πουλήσει το κλαμπ με ποσό κοντά στα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Διακοπές 72.000.000 ευρώ στην Σαουδική Αραβία

Μέσι: Το μυθικό ρεκόρ που έφτιαξε και ως νέος και ως "γέρος" σε Μουντιάλ

Περέιρα: Έφυγε από την Κορίνθιανς για να γυρίσει στην πατρίδα του και τελικά υπογράφει στη μεγάλη της αντίπαλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK