Λίβερπουλ - Τσέλσι 0-0

Λίβερπουλ - Τσέλσι 0-0
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτές τις δύο ομάδες. Το άσβεστο μίσος που έχει δημιουργηθεί από τις περυσινές αναμετρήσεις οδήγησε σε άλλον ένα άνοστο αγώνα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και οι ομότιτλοι τους στην Αγγλία επιδόθηκαν σε «κλοτσοσκούφι» και το τελικό 0-0 δεν μπορούσε παρά να «στολίσει» το τελικό αποτέλεσμα.

Oι δύο ομάδες, όπως αναμένονταν, αναλώθηκαν σε μάχες στον χώρο του κέντρου, χωρίς να γίνει σχεδόν καμία ευκαιρία, όσον αφορά το πρώτο μέρος. Η μοναδική φορά που κάποιος γκολκίπερ ανησύχησε ήταν στο 33’, με τον Ρέινα να διώχνει σε κόρνερ μία προσπάθεια του Ρόμπεν, σε ένα δεκάλεπτο που οι «μπλε» είχαν τον έλεγχο του κέντρου.

Από εκεί και πέρα ο Ντρογκμπά έδινε τις γνωστές του μονομαχίες στη περιοχή των πρωταθλητών Ευρώπης,, το κέντρο του γηπέδου είχε γεμίσει από προσωπικότητες (Τσάβι Αλόνσο, Τζέραρντ-Μακελελέ, Λάμπαρντ), αλλά αυτό που είχε...αδειάσει ήταν η διάθεση των θεατών του αγώνα.

Ποιος είπε ότι το δεύτερο μέρος επεφύλασσε κάτι καλύτερο. Η αλλαγή του Ρόμπεν από τον Ράιτ-Φίλιπς στο 65’, έσπασε την μονοτονία, αλλά και πάλι η «υπνηλία» που είχε πιάσει τους φίλους των δύο ομάδων συνεχίστηκε. Μία ευκαιρία του Τσάβι Αλόνσο και άλλη μία από τον Νταφ ήταν αυτές που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση και το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ: Ρέινα, Φίναν, Κάραχερ, Χίπια, Τραορέ, Χάμαν, Λουίς Γκαρσία, Τζέραρντ, Αλόνσο, Σισσέ (78' Πονγκόλ), Κράουτς
Τσέλσι: Τσεχ, Φερέιρα, Τέρι, Καρβάλιο, Γκαλάς, Μακελελέ, Εσιέν, Λαμπάρντ, Νταφ (75' Κρέσπο), Ρόμπεν (65' Ράιτ-Φίλιπς), Ντρογκμπά (91' Χουτ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK