Λουίς Ντιόγκο: Μια πραγματική μεταγραφή

Ήρθε από την Βραζιλία σχεδόν… καταδικασμένος στις συνειδήσεις μας. Μόνο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε διαφορετική άποψη. Εκείνος επέμεινε προκειμένου να ξαναδούμε τον Λουίς Ντιόγκο με τα Ερυθρόλευκα. Εκείνος του δίνει και το δικαίωμα (τόσο σύντομα) να…διαπραγματευτεί την τύχη του.

Λουίς Ντιόγκο: Μια πραγματική μεταγραφή
INTIME SPORTS

Οι τραυματισμοί του Τζιμπούρ, του Μιραλάς, του Φουστέρ προσφέρουν… χρόνο συμμετοχής. Και ο Βραζιλιάνος επιθετικός δείχνει αποφασισμένος να μην χάσει ούτε δευτερόλεπτο, σε αυτή την δεύτερη ευκαιρία.

Εμφανώς αδυνατισμένος. Εμφανώς συνειδητοποιημένος. Εμφανώς…απενεχοποιημένος από την «αμαρτία» των 10 εκατ ευρώ που σε όλη την πρώτη του εποχή στο λιμάνι, κανείς δεν μπορούσε να ξεχάσει. Ο Λουίς Ντιόγκο στα 24 του χρόνια, είναι απλά μιας πρώτης τάξεως μεταγραφή αυτόν τον Γενάρη για τον Ολυμπιακό. Μεταγραφή του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος. Έτοιμος παίκτης, που γνωρίζει καλά το περιβάλλον και τις απαιτήσεις. Που έχει ζήσει και αντιλαμβάνεται με τον καλύτερο τρόπο, μια ομάδα που η πίεση χτυπάει…κόκκινο.

Με την Ξάνθη ήρθε από τον πάγκο, άλλαξε την εικόνα των ερυθρολεύκων αλλά η ήττα σκέπασε την εξαιρετική απόδοση του. Με τον Πανιώνιο; Ξαναβρήκε δίχτυα σαν παίκτης του Ολυμπιακού, από τις 3.10.2009. Χθες με τον Εργοτέλη; Έστω και αν δεν σκόραρε, η ανακήρυξη του σε MVP της αναμέτρησης είναι τουλάχιστον σημαδιακή. Όχι γιατί ήταν απαραίτητα ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο 3-0 επί των Κρητικών (Αμπντούν και Μαρκάνο που σταθερά ακούν… πολλά από την κερκίδα ήταν πιθανότατα και οι κορυφαίοι των νικητών). Αλλά γιατί δεδομένα προκαλεί έκπληξη το πόσο χρήσιμος και συμβατός με τις ανάγκες της ομάδας έχει προκύψει. Άμεσα. Παίζοντας πίσω από τον φορ, δεύτερος επιθετικός ή ακόμη και στην αριστερή «μύτη» του 4-3-3. Παίζοντας όπου (και όσο) του ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

*Ακόμη 72 ώρες με το μεταγραφικό παράθυρο ανοιχτό. Και ο Ολυμπιακός; Ψάχνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βάρος από χθες έχει πέσει στον «Μέσι της Τυνησίας». Τον 21άχρονο Γιουσέφ Μσακνί που έχει… στήσει πανηγύρι στο Κόπα Άφρικα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην ημέρα ένας εκ των ατζέντηδων που χειρίζονται το θέμα θα ταξιδέψει στην Τυνησία προκειμένου να κατατεθεί η πρόταση του Ολυμπιακού, στην ομάδα του Μσακνί, την Εσπεράνζ.

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0

Ντιόγκο: "Ο Βαλβέρδε μπορεί να με βοηθήσει να ξαναβρώ τη φόρμα μου"

Βαλβέρδε: "Δεν έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK