Λουίς Σουάρες: Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι στον Ουρουγουανό για να πετύχει το reunion με τον Μέσι

Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προοπτική αυτό να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο προσφέρει η Ίντερ Μαϊάμι στον Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Λουίς Σουάρες: Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι στον Ουρουγουανό για να πετύχει το reunion με τον Μέσι
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Γκρέμιο AP

Την τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Γκρέμιο πραγματοποίησε ο Λουίς Σουάρες καθώς το συμβόλαιό του λήγει και πήρε την απόφαση να μην το ανανεώσει παρά τις προθέσεις της ομάδας από την Βραζιλία.

Πλέον, ο Ουρουγουανός κινείται ελεύθερος στην αγορά, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει σε δηλώσεις του πως πριν πάρει την τελική του απόφαση αναφορικά με το μέλλον του θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σουάρες είναι η Ίντερ Μαϊάμι, η οποία, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προοπτική αυτό ανανεωθεί για ακόμα έναν χρόνο, σε περίπτωση που το επιθυμεί και ο ίδιος.

Προς το παρόν, δεν έχουν διαρρεύσει τα οικονομικά δεδομένα του deal αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.

Όλα δείχνουν πως ο έμπειρος φορ θα γίνει κάτοικος Μαϊάμι και θα βρεθεί στο πλευρό του επί χρόνια φίλου του Λιονέλ Μέσι αλλά και των Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Πάντως, ο Σουάρες στις δηλώσεις του άφησε τα πάντα ανοιχτά λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως το σώμα του πονάει αρκετά και δεν ξέρει για πόσο ακόμα θα μπορεί να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Κρόος μαγεύει και ο Πέρεθ παλεύει να του αλλάξει γνώμη

Η Νιούκαστλ κυνηγάει το μπαμ με Ντε Χέα, μετά τον τραυματισμό του Πόουπ

Η Γιουβέντους θέλει πακέτο με τον Σάντσο και τον παίκτη με τα μόλις 21 λεπτά συμμετοχής που χρυσοπλήρωσε η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK