Ο Σουάρες αποχαιρέτησε την Βραζιλία και έθεσε τον όρο της τελικής του απόφασης

Την τελευταία του εμφάνιση με την Γκρέμιο πραγματοποίησε ο Λουίς Σουάρες και σε τοποθέτησή του μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον.

Ο Σουάρες αποχαιρέτησε την Βραζιλία και έθεσε τον όρο της τελικής του απόφασης
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ουρουγουάης AP

Την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Γκρέμιο έδωσε ο Λουίς Σουάρες καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και επίσημα, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να κινείται πλέον ελεύθερος στην αγορά.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης,, ο Ουρουγουανός σταρ τοποθετήθηκε για το μέλλον του και τα άφησε όλα ανοιχτά καθώς, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το σώμα του τον ταλαιπωρεί αρκετά και πριν πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

"...Νιώθω τον πόνο, το σώμα μου μιλάει. Θέλω να το διασκεδάσω όσο μπορώ και να αποφασίσω μόνος μου μετά από μία μεγάλη καριέρα. Πρέπει να ξεκουραστώ, να απολαύσω την οικογένειά μου. Τότε η μοίρα θα μάθει που θα είμαι στο μέλλον..."

Θυμίζουμε πως τα δημοσιεύματα θέλουν τον Σουάρες, παρά τους πόνους, να συνεχίζει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, η οποία τον πολιορκεί τους τελευταίους μήνες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπενφίκα πάει για κίνηση-ματ με Ντι Μαρία κόντρα στις προθέσεις του

Έλυσε τον γρίφο ο Ντε Λαουρέντις: Ολοκληρώνει το deal με το μεγάλο αστέρι της Νάπολι

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανανέωσε τον διακαή πόθο του Τσάβι και του έβαλε απλησιάστη, για την Μπάρτσα, ρήτρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK