Λουκάκου: Ο Ανρί ζήτησε την φανέλα του αλλά αυτός ντρεπόταν να μείνει γυμνός

Την φανέλα του Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε ο Τιερί Ανρί, με τον Βέλγο στράικερ να ντρέπεται να την βγάλει μπροστά στις κάμερες.

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, May 16, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει AP

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League πήρε η Ίντερ, νικώντας και στην ρεβάνς του "Τζιουσέπε Μεάντσα" την Μίλαν και πλέον είναι έτοιμη να διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, καθώς έδωσε την τελική πάσα στον μοναδικό σκόρερ του αγώνα, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Λουκάκου έδωσε συνέντευξη στο CBS SPORTS, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με έναν γνώριμο του.

Ο λόγος για τον Τιερί Ανρί, ο οποίος εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή της εθνικής ομάδας του Βελγίου μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στην πόλη του Κατάρ.

Ο θρύλος της εθνικής Γαλλίας εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του προς τον Βέλγο, ζητώντας του μάλιστα και την φανέλα του, με τον Λουκάκου όμως να ντρέπεται και να μην θέλει να την βγάλει δημόσια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπονούτσι: Προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του ο θρύλος της Γιούβε

Χάλαντ: Ετοιμάζεται για την Ρεάλ "εκτελώντας" τον Γκρίλις

Τότεναμ: Βρήκε τον αντι-Λορίς

News 24/7

24MEDIA NETWORK