Τότεναμ: Βρήκε τον αντι-Λορίς

Την περίπτωση του Νταβίντ Ραγία έχει ξεχωρίσει η Τότεναμ ως διάδοχο του Ούγκο Λορίς σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris watches the play during an English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς AP

Σε αναζήτηση του διαδόχου του Ούγκο Λορίς βρίσκεται η Τότεναμ, καθώς, το συμβόλαιο του Γάλλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για χάρη ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού μεταγραφολόγου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα "Σπιρούνια" κοιτάζουν στην αγορά της Premier League και έχουν στην κορυφή της λίστας τους την περίπτωση του Νταβίντ Ράγια της Μπρέντφορντ.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 αλλά δεν έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης της Μπρέντφορντ, η οποία θα του βάλει πωλητήριο προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Θυμίζουμε πως ο Ράγια αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους και του Έρικ τεν Χαχ, σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ - Μίλαν: Η απίθανη ντρίπλα του Μπαρέλα ξεσήκωσε το "Τζιουζέπε Μεάντσα"

Ίντερ - Μίλαν: Οι Νερατζούρι έκαναν το καθήκον τους και έχουν ραντεβού με την ιστορία

Οι Σαουδάραβες "γλυκάθηκαν" με CR7 και έχουν φτιάξει μαγική 20αδα εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK