Λουτσέσκου: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

Λουτσέσκου: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ξάνθης: "Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος όσον αφορά την τύχη για μας. Μας αναστάτωσε το γεγονός ότι τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για μας, μετά από δύο ημέρες με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο και για τους παίκτες να παλέψουν και να έχουν τις τέλειες επιλογές. Πιθανόν να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες αν ή κατάσταση ήταν διαφορετική.

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να αποδεχτούμε ότι από τις 6-7 ευκαιρίες που κάναμε, σκοράραμε μία φορά και ταυτόχρονα στη μία ευκαιρία του ΠΑΣ ήρθε η ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε.

Αυτά τα ματς μέσα στον Ιανουάριο ήταν εναντίον μας. Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, πάλεψαν, έκαναν ευκαιρίες. Μετά τα 30 λεπτά του αγώνα αρχίσαμε να παίζουμε πιο ανοιχτά, γιατί όταν δεν σκοράρεις μετά τις ευκαιρίες, πιθανόν να έρχονται λάθος επιλογές. Αυτές οι αποφάσεις έδωσαν στον αντίπαλο δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Μετά το α' μέρος επιστρέψαμε με πολύ καλή ισορροπία, σκοράραμε, αλλά δεν "κλειδώσαμε" το παιχνίδι και δεχτήκαμε το 1-1. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεύτερη φορά γιατί πιθανόν η μπάλα να μην ήθελε να μπει στο τέρμα.

Αυτήν τη στιγμή πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να παλέψουμε για τη συνέχεια. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτήν την περίοδο ατυχίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ