Λουξεμπούργκο: "Το θέμα είναι να κερδίσουμε"

Λουξεμπούργκο: "Το θέμα είναι να κερδίσουμε"
Με ένα γνώριμο πρόσωπο στο ισπανικό κοινό ασχολήθηκαν τόσο ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, όσο και ο Ικερ Κασίγιας, στη συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Ριβάλντο, του οποίου έπλεξαν το εγκώμιο και τον χαρακτήρισαν επικίνδυνο, ενώ αμφότεροι μίλησαν για τη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την επιτακτική ανάγκη νίκης.

"Τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες μου, έχουμε πάρει την απόφαση να κερδίσουμε αυτό το ματς. Αυτό θα το κάνουμε και για τους εαυτούς μας, αλλά κυρίως για τους φίλους της Ρεάλ που θα έρθουν στο «Μπερναμπέου". Την Τετάρτη το θέμα δεν είναι να παίξουμε καλά ή άσχημα. Το θέμα είναι κερδίσουμε" , τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Μαδριλένων για να συμπληρώσει:

"Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, αλλ πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα βελτιώνονται. Ο Ριβάλντο είναι το είδος παίκτη που μπορεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο παιχνίδι να κάνει μία πολύ σημαντική κίνηση και να σκοράρει" .

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας των "μερένγκες" δήλωσε: "Μετά από την ήττα στο Λιόν, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού γίνεται δύσκολη και περίπλοκη η κατάσταση για εκείνη που δεν θα κερδίσει. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρισκόμασταν δύο εβδομάδες πριν. Ο Ριβάλντο έχει την ίδια ποιότητα που είχε πάντα. Είναι από τους παίκτες που μου αρέσει να βλέπω στο γήπεδο. Ελπίζω να μην με αναγκάσει σε κάποια δύσκολη επέμβαση".

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη "έκλεψε" τα φλας των δημοσιογράφων, οι οποίοι τον πολιόρκισαν για μια ερώτηση. Ο Ριβάλντο δεν τους χάλασε χατίρι και μίλησε τόσο για την αναμέτρηση της Τετάρτης, όσο και για την ήττα-σοκ την πρώτη αγωνιστική από τη Ρόζενμποργκ:
"Περιμένω σίγουρα να με θυμούνται οι φίλοι της Ρεάλ, όπως πολύ καλά τους θυμάμαι κι εγώ. Θέλω να φύγω με τη νίκη από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο Champions League αφού χάσαμε από την Ρόζενμποργκ στην έδρα μας στο πρώτο παιχνίδι, όμως, έχουμε καλή ομάδα και θα το δείτε την Τετάρτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK