Λυών: Παγκόσμιος Πρωταθλήτης με την Αργεντινή έμεινε εκτός αποστολής επειδή πήγε για ράγκμπι

Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Λυών με την Κλερμόν για το γαλλικό πρωτάθλημα βρέθηκε ο Νικολάς Ταλιαφίκο επειδή πήγε για ράγκμπι.

Λυών: Παγκόσμιος Πρωταθλήτης με την Αργεντινή έμεινε εκτός αποστολής επειδή πήγε για ράγκμπι
Ο Νικολάς Ταλιαφίκο πανηγυρίζει μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και τον Ροντρίγκο Ντε Πολ AP

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η φετινή αγωνιστική περίοδος για την Λυών η οποία μετά από τη συμπλήρωση των 9 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 3 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ιταλική ομάδα μίλησε ο Νικολάς Ταλιαφίκο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο προπονητής της Λυών, Φάμπιο Γκρόσο τον άφησε εκτός αποστολής επειδή στο ρεπό του παρευρέθηκε σε αγώνα ράγκμπι.

"...Επέστρεψα σε καλή κατάσταση, ήμουν έτοιμος, ο προπονητής αποφάσισε να μην παίξω και το δέχτηκα. Μου είπε επίσης ότι δεν ήταν ευχαριστημένος που πήγα σε αγώνα ράγκμπι το βράδυ της Παρασκευής πριν το ματς. Το σέβομαι αυτό, συνεχίζουμε δυνατά μαζί..."

Θυμίζουμε ότι ο Ταλιαφίκο αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ το 2022.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανατροπή με Σάντσο, αυτό είναι το φαβορί για τον δανεισμό του

Νεϊμάρ: Λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό το γύρισε στο πόκερ και έβγαλε το... μεροκάματό του

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι είχε βοηθήσει τον 17χρονο Γκουιού ήδη από το 2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK