Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανατροπή με Σάντσο, αυτό είναι το φαβορί για τον δανεισμό του

Ειλημμένη είναι η απόφαση για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο στη χειμερινή μεταγραφική περιόδο. Εκτός διεκδίκησης Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ. Η Γιουβέντους το φαβορί.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Σκόραρε ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο, με τον Ολλανδό προπονητή να κατηγορεί τον νεαρό επιθετικό για έλλειψη πειθαρχίας.

Ο Σάντσο από την πλευρά του θεωρεί πως ο Τεν Χαχ τον κακομεταχειρίζεται και έτσι η απομάκρυνση του από την ομάδα μοιάζει η μόνη λύση.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Ντόρτμουντ δεν αναμένεται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του παρά το γεγονός πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί της ενώ το ενδεχόμενο δανεισμού του απέρριψε και η Μπαρτσελόνα καθώς προτιμά να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία της Μασία.

Έτσι, μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, Οι συζητήσεις αφορούν μόνο τον δανεισμό του Άγγλου χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μπει και όρος αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο Σάντσο έγινε κάτοικος Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2021 , με τους "Κόκκινους Διαβόλους" να τον κάνουν δικό τους αντί του ποσού των 85.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Ο Ντοναρούμα απέρριψε τεράστια πρόταση από την Γιουβέντους παρά την "προδοσία"

Η Τότεναμ του Ποστέκογλου οδηγεί την κούρσα της Premier League έχοντας δύο μεγάλους πρωταγωνιστές

Πρώην αστέρι των Γιουβέντους και Μπάγερν αφήνει το MLS και εξετάζει την επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK