Λύση Ρέντναπ προτείνουν Φέρντιναντ και Ρούνεϊ

Τον Χάρι Ρέντναπ επιθυμούν ως αντικαταστάτη του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας οι Ρίο Φέρντιναντ και Γουέιν Ρούνεϊ. Ο τεχνικός της Τότεναμ δείχνει να έχει τις περισσότερες προτιμήσεις, αλλά τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Λύση Ρέντναπ προτείνουν Φέρντιναντ και Ρούνεϊ

“Νομίζω ότι τώρα χρειαζόμαστε έναν Άγγλο προπονητή, δεν χρειαζόμαστε κάποιον άλλο χαμένο στη μετάφραση. Ο Χάρι Ρέντναπ θα μπορούσε μακράν να είναι η επιλογή μου”, έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Ρίο Φέρντιναντ.

Μία ημέρα πριν ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε...τιτιβίσει ως εξής: “ Σκασμένος που παραιτήθηκε ο Καπέλο. Καλός άνθρωπος και κορυφαίος προπονητής. Πρέπει να τον αντικαταστήσει Άγγλος. Για μένα ο Χάρι Ρέντναπ”, τόνισε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την άποψη των δύο Άγγλων διεθνών συμμερίζεται και ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Πίτερ Σίλτον, υποστηρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή ο τρόπος παιχνιδιού του Ρέντναπ είναι ιδανικός για τα “λιοντάρια”. Χαρακτηριστική είναι και η ατάκα του πρώην ομοσπονδιακού Γκρέιαμ Τέιλορ ο οποίος είπε: “Είναι φτιαγμένος γι' αυτή τη δουλειά”.

Από το στρατόπεδο της Τότεναμ δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση, αφού περιμένουν την επίσημη προσέγγιση από την ομοσπονδία. Είναι δεδομένο ότι εφ' όσον έρθει ο Ρέντναπ θα πρέπει να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK