Λυσσάνδρου για το ντέρμπι: "Σα να έπαιζαν ΑΕΚ - Αγροτικός Αστέρας"

Η απίστευτη ατάκα του Μηνά Λυσσάνδρου κατά τη διάρκεια της απολογίας της ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή, για την κατάσταση στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
theodoridis EUROKINISSI SPORTS

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη αναβλήθηκε αλλά οι παράγοντες της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης απολογήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στο μονομελές πειθαρχικό όργανο, μέσω του Μηνά Λυσσάνδρου που εκτέλεσε χρέη δικηγόρου για την “Ένωση” για την είσοδο τους στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι όλα κύλησαν ήρεμα χρησιμοποιώντας μία απίστευτη ατάκα... “Πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ήταν τόσο ήρεμο το κλίμα που ήταν λες και είχε διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ – Αγροτικού Αστέρα”.Πρόσθεσε δε,ότι οι κ. Δημητριάδης και Γιαννίσης μπήκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών με την σύμφωνη γνώμη του Σταύρου Μάνταλου, έμειναν λίγα δευτερόλεπτα, έδωσαν αναμνηστικά δώρα στους ρέφερι και αποχώρησαν.

Β. Δημητριάδης και Β. Γιαννίσης έχουν κληθεί σε απολογία για δυσφήμηση του αθλήματος και απειλούνται με απαγόρευση εισόδου στον εν γένει χώρο του γηπέδου τουλάχιστον για τρεις μήνες και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για το ίδιο διάστημα. Η δε ΠΑΕ, με πρόστιμο 20.000-50.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι όπως ανέφερε και ο αθλητικός δικαστής, η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή Νίκου Πατμανίδη όπου αναφέρεται το περιστατικό, δεν έχει ισχύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ