Λύθηκε και το πιο καυτό ζήτημα για να γίνει ο Εμπαπέ παίκτης της Ρεάλ

Εάν υπήρχε ένα και μοναδικό εμπόδιο για να χαλάσει η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ προσπεράστηκε κι αυτό σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

France's Kylian Mbappe celebrates after a goal during the Euro 2024 group B qualifying soccer match between France and Gibraltar in Nice, France, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DANIEL COLE

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως είναι η μεγάλη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε το συμβόλαιο στα χέρια του από τον Ιανουάριο, ξεκαθάρισε στην Παρί Σεν Ζερμέν πως αποχωρεί και ο δρόμος προς την ισπανική πρωτεύουσα άνοιξε.

Βέβαια, τέτοιου επιπέδου μεταγραφές κρύβουν και παγίδες και είναι δυνατό να χαλάσουν από τη μια στιγμή στην άλλη πάνω στα συμβόλαια και τις υπογραφές. Στην περίπτωση του Εμπαπέ "αγκάθι" ήταν διότι πλέον δεν είναι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο τα δικαιώματα εικόνας.

Φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε μία συγκεκριμένη δομή για τα image rights οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο για να τους εμποδίζει. Ο αρχηγός της Γαλλίας θα πάρει ένα γιγάντιο μπόνους υπογραφής και από εκεί και πέρα θα είναι ναι μεν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ του Αντσελότι αλλά η διαφορά από τους Βίνι και Μπέλιγχαμ θα είναι ελάχιστη.

Βάσει όλων όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Επίσης, το καμπ του Κιλιάν φέρεται να μην έχει μπει σε διαδικασία να μιλήσει με άλλη ομάδα καθώς άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά πόσο ξενερωμένος είναι ο Βινίσιους που η Ρεάλ θα πάρει τον Εμπαπέ;

Ο Τσάβι Σίμονς θεωρήθηκε χαμένο ταλέντο και τώρα πάει να πάρει τη μεγαλύτερη προαγωγή

News 24/7

24MEDIA NETWORK