Ο Τσάβι Σίμονς θεωρήθηκε χαμένο ταλέντο και τώρα πάει να πάρει τη μεγαλύτερη προαγωγή

Κάποια στιγμή ο κόσμος έχασε τα ίχνη του Τσάβι Σίμονς πιστεύοντας πως μπήκε στη λίστα με τα χαμένα ταλέντα. Ο Ολλανδός έχει κάνει μυθικό comeback και πάει για το Έβερεστ.

Ο Τσάβι Σίμονς θεωρήθηκε χαμένο ταλέντο και τώρα πάει να πάρει τη μεγαλύτερη προαγωγή
Ο Τσάβι Σίμονς AP

Ο Τσάβι Σίμονς ήταν από τα παιδιά που έφερε στο προσκήνιο ο μεγαλοατζέντης, Μίνο Ράιολα ο οποίος έφυγε νωρίς από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια.

Παρότι μόλις 20 ετών ο νεαρός μέσος έχει ήδη χτίσει το μύθο του. Ξεκίνησε για να γίνει το πρόσωπο της Μπαρτσελόνα μετά από την εποχή του Μέσι, αλλά το πρότζεκτ αυτό δεν προχώρησε. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ακαδημίες της Παρί και από εκεί και έπειτα πήρε φόρα, χωρίς να παίξει για τους Παριζιάνους.

Το '22 οι Γάλλοι τον έδωσαν ελεύθερο στην PSV και στην πατρίδα του ο Σίμονς έκανε φοβερά πράγματα. Ήταν τόσο καλός που η ΠΣΖ για καλή της τύχη είχε φροντίσει να του βάλει μία κόντρα οψιόν κι έτσι το καλοκαίρι τον αγόρασε αντί 4.000.000 ευρώ για να τον δώσει αμέσως δανεικό στην Λειψία.

Στην Γερμανία, πλέον, ο Τσάβι είναι ηγέτης και με την απώλεια του Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί δεν μπαίνει πλέον στη διαδικασία να το σκεφτεί. Ο 20χρονος Ολλανδός θα επιστρέψει στην γαλλική πρωτεύουσα και θα γίνει ένα από τα δύο πρόσωπα της επόμενης μέρας του κλαμπ, καθώς έχει ήδη αποφασιστεί ο Ζαΐρ-Εμερί να είναι ο πρώτος.

Σύντομα, μάλιστα, αναμένεται η πλευρά Σίμονς και η ΠΣΖ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι σπρώχνει τον Χάρι Κέιν να εγκαταλείψει το καράβι

Η Μπάγερν πάει να κάνει χαλάστρα στη Λίβερπουλ, αλλά ο Ζιντάν μπορεί να σώσει την παρτίδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK