Στα πλέι οφ ξανά ο Μπεργκ

Σημαντική απώλεια για τον Παναθηναϊκό εν όψει πλέι οφ, καθώς ο Μάρκους Μπεργκ ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες 15 ημέρες.

Στα πλέι οφ ξανά ο Μπεργκ

Στο θεραπευτήριο “ΥΓΕΙΑ” με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται από το πρωί της Πέμπτης ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού απουσίασε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις του “τριφυλλιού” παραμένοντας κλινήρης και ταλαιπωρούμενος από υψηλό πυρετό.

Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε λοίμωξη του αναπνευστικού, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο. Ωστόσο ο οργανισμός του έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν αναμένεται να επανέλθει πριν από ένα δεκαπενθήμερο.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 3-4 ημέρες, όπου προφανώς θα του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση και ακολούθως θα συνεχίσει την αγωγή στο σπίτι του. Όπως θυμόμαστε από την προηγούμενη φορά, που ταλαιπωρήθηκε από κάτι ανάλογο, ο οργανισμός του είναι αρκετά ευάλωτος σε τέτοιες ιώσεις και όλοι οι σχετικοί δείκτες υποχωρούν αισθητά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αν όλα κυλήσουν ομαλά (δηλαδή χωρίς απεργίες, αναβολές κ.λ.π) και ουσιαστικά θα επανέλθει στην διαδικασία των κατατακτήριων αγώνων (πλέι οφ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK