Μαγκουάιρ: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας του Άγγλου προς όλους για την κριτική που του ασκείται

Στη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο Χαρί Μαγκουάιρ αναφέρθηκε σε ανάρτησή της η μητέρα του, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν εύχεται τέτοιου είδους κακοποίηση σε κανέναν.

England's Harry Maguire, left, and England's Harry Kane talk during the Euro 2024 group C qualifying soccer match between England and Ukraine at Wembley Stadium in London, Sunday, March 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνομιλεί με τον Χάρι Κέιν AP

Για την κριτική που δέχεται ο γιος της θέλησε να μιλήσει η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ μετά και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν από το αυτογκολ που σημείωσε ο Άγγλός κεντρικός αμυντικός στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Μαγκουάιρ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η κριτική που γίνεται σε βάρος του γιου της έχει ξεπεράσει τα όρια του ποδοσφαιρού και πρόκειται πλέον για μία είδους κακοποίηση που δεν εύχεται σε κανέναν να υποστεί.

Μάλιστα, επειδή βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, έμεινε έκπληκτη από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο μετά το λάθος που έκανε ο Άγγλος.

Μετάξυ άλλων, η μητέρα του Άγγλου στόπερ γράφει στην ανακοίνωσή της "... Ως μαμά το να βλέπεις το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων τα οποία προέρχονται από ορισμένους οπαδούς - ειδήμονες είναι απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο.... Ήμουν στην κερκίδα και δεν είναι αποδεκτό αυτό που δημιουργήθηκε από το τίποτα.

Καταλαβαίνω τον κόσμο του ποδοσφαίρου, υπάρχουν σκαμπανευάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα, το να βλέπω να περνάει αυτό που περνάει δεν είναι εντάξει. Ο Χάρι έχει τεράστια καρδία και είναι διανοητικά δυνατός ώστε να το διαχειριστεί αυτό αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Δεν εύχομαι σε κανέναν τέτοιου είδους κακοποίηση"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Παλεύει να κλείσει από τώρα για το 2024 περιζήτητο εξτρέμ που μένει ελεύθερο

Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην Παρί: Στέλνει δανεικό στην Τουρκία και ταλαντούχο χαφ της

Η Άρσεναλ ξενερώνει την μισή Ευρώπη και "δένει" το μεγάλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK