Μαγκουάιρ: Τρελό σενάριο τον συνδέει με την ομάδα των αστέρων

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ εκδήλωσε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τη SUN αναμένεται να "χτυπήσει" την πόρτα της Γιουνάιτεντ και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Manchester United's Harry Maguire reacts during the Europa League Group E soccer match between Real Sociedad and Manchester United at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
ο Χάρι Μαγκουάιρ διαμαρτύρεται στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στο Μάντσεστερ ο Χάρι Μαγκουάιρ καθώς ο Έρικ Τεν Χαχ δεν τον έχει πλέον στις βασικές του επιλογές, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι οι μνηστήρες που "βολιδοσκοπούν" την περίπτωσή του.

Ο Άγγλος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φέρεται να εξέτασε το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Γιουνάιτεντ, με την Ίντερ να εκδηλώνει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά τον ίδιο να επιλέγει να παραμέινει στην αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, πλην της Ίντερ, για την απόκτηση του Μαγκουάιρ ενδιαφέρον εκδήλωσε και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τις συζητήσεις να ανανεώνονται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο, η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός πως το 2019 έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 87.000.000 ευρώ για την απόκτησή του από τη Λέστερ.

Τα 50.000.000 ευρώ σε συνδυασμό με τα 200.000 ευρώ που παίρνει εβδομαδιαίως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από τους κόκκινους διαβόλους δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στις ορέξεις της Παρί, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έχασε η Αλ Νασρ και ξέσπασε σε ό,τι βρήκε μπροστά του

Παρί: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό

Γιουνάιτεντ: Πάει για τη "ληστεία" της χρονιάς με την απόκτηση βασικού στόχου της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK