Παρί: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό

Τον Μπερνάρντο Σίλβα φέρεται να θέλει να αποκτήσει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί σύμφωνα με δημόσιευμα της Equipe, ποδοσφαιριστή τον οποίο έχει εισηγηθεί στην ομάδα ο Κιλιάν Εμπαπέ.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου γνώρισε η Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των 16 του Champions League με τον Νάσερ Αλ Κελαϊφί να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Πρώτος του στόχος φέρεται πως είναι η επιστροφή ενός προπονητή από τα παλιά, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, μεταξύ των διοικούντων, που πιστεύουν ότι αδικήθηκε.

Πέρα από αλλαγή προπονητή, η Παρί εξετάζει και τους βασικούς της στόχους για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο καθώς μόνο σίγουρο δεν είναι το μέλλον κορυφαίων αστέρων της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, οι Παριζιάνοι έχουν στην κορυφή της λίστας τους, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο 28χρονος έχει συμβόλαιο με τους Πολίτες μέχρι το 2025, οι οποίοι τον κοστολογούν περίπου στα 70.000.000 ευρώ, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Για την απόκτησή του αναμένεται να κινηθεί και η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως πρώτα πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις ακριβών περιουσιακών στοιχείων καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP.

Θυμίζουμε, ότι την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πάει για τη "ληστεία" της χρονιάς με την απόκτηση βασικού στόχου της Λίβερπουλ

Επαιξε εθνική Αγγλίας, Σίτι και Μπόλτον: Την έκοψε στα 26 και τώρα βγάζει 35 εκατ. ευρώ το χρόνο

Επαιξε εθνική Αγγλίας, Σίτι και Μπόλτον: Την έκοψε στα 26 και τώρα βγάζει 35 εκατ. ευρώ το χρόνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK