"Μαγνητίζουν" οι Σέρβοι

Γιατί οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δείχνουν προτίμηση στην αγορά της Σερβίας.

"Μαγνητίζουν" οι Σέρβοι

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται οι ζυμώσεις για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Έως τώρα μπορεί να μην υπάρχει προκύψει κάποια οριστική συμφωνία με ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα για τις διαθέσεις των ανθρώπων του "Δικεφάλου".

Μερικοί από τους παίκτες που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ είναι ως γνωστόν Σέρβοι, όπως ο τερματοφύλακας Μπόγιαν Σαράνοφ, ο αριστερός μπακ Μάρκο Λόμιτς και ο μεσοεπιθετικός, Μίροσλαβ Ράντοβιτς, δείγμα του ότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δείχνουν προτίμηση στην αγορά της Σερβίας. Γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το παράδειγμα του Ζβόνιμιρ Βούκιτς οδηγεί τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" σε αυτόν τον δρόμο, περιμένοντας να φέρει στην Τούμπα και άλλους ποδοσφαιριστές με τις ικανότητες του Σέρβου επιτελικού. Σημειωτέον, εδώ, ότι το ζήτημα του Βούκιτς δεν έχει παρουσιάσει ακόμη κάποια εξέλιξη, ενώ θυμίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στον 35χρονο παίκτη.

Τέλος, μένει να φανεί εάν ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που έχει δώσει την κατεύθυνση για στροφή στην σερβική αγορά, σε συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή της Ανζί, Λάζο Λιπόσκι, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι αυτός που είχε υποδείξει την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ