Μακριά από Σκανδιναβούς!

Σε ρυθμούς κλήρωσης είναι άπαντες στον Ολυμπιακό και ο Μπέσνικ Χάσι θα προτιμούσε να αποφύγει την Μάλμε (αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαρντάρ Σκοπίων) αλλά και της Ρόζενμποργκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ποια χώρα δεν θέλουν να επισκεφτούν ξανά οι πρωταθλητές Ελλάδας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει τον πρώτο “σκόπελο”. Θα ξέρει ποια ομάδα θα πρέπει να αποκλείσει για να πάει ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

Το περσινό πάθημα με την Χάποελ Μπερ Σέβα φαίνεται πώς έγινε μάθημα. Ο Μπέσνικ Χάσι είχε εντοπίσει τα κενά στο ρόστερ, η διοίκηση απέκτησε τους παίκτες που ήθελε και πλέον έχει δέκα μέρες μπροστά του για να “γκαζώσει” και να φτιάξει έναν Ολυμπιακό έτοιμο να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο.

Υπάρχουν ομάδες που θα ήθελε να αποφύγει πάντως ο κόουτς των “ερυθρολεύκων”. Όχι επειδή είναι καλύτερες από τον Ολυμπιακό. Ίσα-ίσα που καμία από τις υποψήφιες αντιπάλους δεν έχει ούτε το μπάτζετ των Πειραιωτών, αλλά ούτε και την ποιότητα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Θα ήθελε να τις αποφύγει επειδή έχουν ένα σωρό παιχνίδια στα πόδια τους και είναι σαφέστατα πιο έτοιμες σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Μακριά από Σκανδιναβούς λοιπόν. Την Μάλμε (αν και εφόσον περάσει το εμπόδιο της Βάρνταρ Σκοπίων, καθώς στην Σουηδία ήρθαν 1-1) και την Ρόζενμποργκ (έχει φέρει 1-1 στο Δουβλίνο επί της Ντάνταλκ) θα προτιμούσε να μην τις πετύχει. Η κάθε μία από αυτές έχει και καμιά δεκαριά επίσημα παιχνίδια εδώ και ενάμισι μήνα.

Υπάρχει βέβαια και η Χάποελ Μπερ Σέβα, η οποία κέρδισε 2-1 την ουγγρική Χόνβεντ και λογικά θα προκριθούν οι Ισραηλινοί. Δεν την φοβάται την Χάποελ ο Χάσι. Απλώς, στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να μην ξαναπάνε στο Ισραήλ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχει και ένα κακό ιστορικό με την Μακάμπι Χάιφα, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Χάποελ Μπερ Σέβα.

Για να μην παρεξηγηθούμε, όλες ευπρόσδεκτες είναι. Απλώς ο Χάσι και γενικότερα ο οργανισμός Ολυμπιακός θα προτιμούσαν να αποφύγουν κάποιες καλού – κακού. Ξέρουν για παράδειγμα ότι αν πέσουν π.χ. με την Παρτιζάν θα βρεθούν σε ένα εχθρικό κλίμα στο Βελιγράδι, αλλά θα προτιμούσαν να μην παίξουν με τους Σκανδιναβούς που εδώ και 40 μέρες παίζουν επίσημα ματς.

Λίγες ώρες υπομονή. Το μεσημεράκι της Παρασκευής (14/7) θα γίνει γνωστό το πρώτο εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός...

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK