Μαλεζάνι: "Η ψυχή μας ζητά τη νίκη"

Αισιόδοξος και πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας. Παπαδόπουλος: "Είμαστε έτοιμοι".

Μαλεζάνι: "Η ψυχή μας ζητά τη νίκη"
Μετά την κλήρωση των ομίλων για το Τσάμπιονς Λιγκ τα -θεωρητικά- δυσκολότερα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό ήταν εκείνα με τη Μπαρτσελόνα. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ωστόσο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, για το ματς της Τρίτης (18/10, 21:45) εμφανίστηκε αισιόδοξος και πεπεισμένος πως οι "πράσινοι" είναι σε θέση να δυσκολέψουν τους πρωταθλητές Ισπανίας διεκδικώντας με πολλές πιθανότητες τη νίκη.

Αναλυτικά ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για:

το σύστημα : " Θεωρώ πως απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε την τακτική μας. Όσον αφορά πάντως στα πρόσωπα δεν έχω ακόμη αποφασίσει ".

τη σημασία του πάθους και των τεχνικών λεπτομερειών : " Όλα τα τεχνικά ζητήματα και η τακτική είναι πάντα σημαντικά στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν όμως και άλλα σημαντικά στοιχεία, τα οποία δεν είναι της ώρας να αναλυθούν. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, δεν θα φοβηθούμε τον αντίπαλο και θα ψάξουμε τη νίκη ".

τη σημασία του αγώνα : " Όπως είχα πει πως το παιχνίδι με τη Βέρντερ θα ήταν ένα κλό τεστ για εμάς, εξίσου σημαντικό είναι και αυτό κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Εμείς βέβαια θέλουμε να διαπιστώσουμε την πρόοδό μας αλλά ζητάμε και την πρόκριση ".

τα αστέριατηςΜπαρτσελόνα : " Δεν παίζει ο Ετό'ο και ο Ροναλντίνιο με τον Παναθηναϊκό. Παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που θέλω, είναι να είμαστε ο εαυτός μας ".

το φαινόμενο "Ρόνι" : " Με τη δήλωση που έκανε όταν είχε έρθει στην Ελλάδα (θα σκότωνα τον Ροναλντίνιο αν ήμουν αμυντικός) σημαίνει πως γνωρίζει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ως ποδοσφαιριστής. Ήταν μία καλή δήλωση. Η Μπαρτσελόνα πάντως απαρτίζεται από 22 εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές ".

τη σημασία της ισοπαλίας : " Όλες οι ομάδες μάχονται για τη νίκη. Αν δεν την θέλουμε, δεν χρειάζεται να παίξουμε. Η ψυχή μας ζητά τη νίκη ".

τα κενά της Μπαρτσα κόντρα στη Λα Κορούνια : " Δεν με απασχολεί το τι έκανε η Μπάρτσα με τη Κορούνια. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου ".

το Στέφανο Κοτσόλη : " Εκτιμώ πολύ τον Κοτσόλη, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το θέμα".

το αν έκανε κακό η διακοπή : " Σίγουρα η ομάδα χάνει σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Είδα όμως στο βίντεο το ματς με τον Ακράτητο και διαπίστωσα πως οι παίκτες μου πίεζαν μέχρι το 90ο λεπτό. Αυτό είναι πολύ καλό ".

τον τρόπο που θα έρθει το αποτέλεσμα : " Είτε παίζεις με τον Ακράτητο είτε με τη Μπαρτσελόνα, άμυνα και επίθεση πρέπει να λειτουργούν υποδειγματικά ".

την παρουσία του κόσμου : " Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους φιλάθλους μας. Θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Το ευχάριστο είναι πως και η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. Όλοι οι παίκτες αδημονούν για αυτό το ματς. Μάλλον πρέπει να... συγκρατήσω τους παίκτες μου! ".

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο διεθνής επιθετικός επισήμανε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που αποτελεί πρόκληση για τον καθένα. Εμείς είμαστε από κάθε άποψη έτοιμοι για την αναμέτρηση. Συμφωνώ με τον προπονητή μου πως πρέπει να έχουμε ενθουσιασμό αλλά με μέτρο. Για εμάς δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία, αν και θα παίξουμε για τη νίκη. Δεν θα αντιμετωπίσουμε τον Ροναλτίνιο αλλά τη Μπαρτσελόνα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK