Μαλεζάνι: "Τόργκελε συμμορφώσου!"

Μαλεζάνι: "Τόργκελε συμμορφώσου!"

Ρεπορτάζ: Πάνος Κιαπεκάκης, Ζαφείρης Φαφούτης

Συνέντευξη Τύπου:

Φρανκ Ράικαρντ: "Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ο Παναθηναϊκός. Επαιξε πειθαρχημένα σε μία καυτή έδρα. Είναι νωρίς να πω αν έχει ελπίδες πρόκρισης. Είναι κρίμα που πήραμε μόνο την ισοπαλία. Πάντως είμαστε πρώτοι στον όμιλο και διατηρούμε στο ακέραιο τις ελπίδες μας. Ο Λάρσον βοήθησε κι ας έπαιξε δεξιά, όπως και ο Τσάβι που είναι πολύ καλός μέσος. Πολύ καλός ήταν και ο Βαλντέζ. Δεν γίνεται να παίζουμε σε κάθε αγώνα καλά".

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: "Πιστεύατε πως θα βελτιωνόμασταν τόσο γρήγορα; Εγώ το πίστευα, αλλά σήμερα η ομάδα ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες μου. Οταν βάζω κάποιον στην ενδεκάδα, σημαίνει πως το αξίζει και είναι έτοιμος. Το σχέδιο μας προχωρά και είμαι ευχαριστημένος για τον κ.Βαρδινογιάννη.

Εκρινα πως ο Μπίσκαν έχει την ταχύτητα για να παίξει δίπλα στον Μόρις και να έχουμε δύο γρήγορους στόπερ. Δεν με διέψευσε. Τόσο ο Μπίσκαν, όσο και ο Κονσεϊσάο έπαιξαν πολύ καλά. Δεν είχα αμφιβολίες για τον Κονσεϊσάο απλώς ήθελε χρόνο. Ο Μπίσκαν φαίνεται πως βρήκε νέο ρόλο.

Ολοι οι παίκτες που πήραμε το καλοκαίρι ήθελαν χρόνο. Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχει η λέξη υπομονή. Από αυτό το ματς σήμερα κρατάω την ομαδικότητα, το πάθος και την πίεση που ασκήσαμε στον αντίπαλο.

Αυτό που έκανε ο Τόργκελε (αντέδρασε την ώρα της αλλαγής) ήταν το μοναδικό μελανό σημείο σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Θα μιλήσω μαζί του και αν το ξανακάνει δεν θα ξαναπαίξει σε αυτή την ομάδα! Είναι η τελευταία φορά που το κάνει! Και ο Γκούμας έμεινε εκτός αποστολής, αλλά δεν είπε ούτε λέξη".

Μικτή Ζώνη:

Φλάβιο Κονσεϊσάο: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα ό,τι μπορούμε. Ο Ροναλντίνιο είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη. Εμείς τον αντιμετωπίσαμε σωστά και δεν του δώσαμε χώρο να κάνει το παιχνίδι του. Στο Καμπ Νου θα πάμε να κερδίσουμε. Εχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια".

Δηλώσεις στο contra.gr

Ιγκόρ Μπίσκαν: "Είναι χρυσός αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας. Πιστεύω πως έπαιξα καλά και ικανοποίησα τον προπονητή και τον κόσμο. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου".

Εζέκιελ Γκονζάλες: "Είναι σπουδαίος ο σημερινός βαθμός. Ολοι παίξαμε καλά και δυσκολέψαμε την Μπαρτσελόνα. Κλείσαμε σωστά τους διαδρόμους του Ροναλντίνιο".

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: "Μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Μέχρι το 90' προσπαθήσαμε για τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στο άλλο ματς. Αυτός είναι απλά ένας καλός έλεγχος για να προχωρήσουμε στο πρόγραμμά μας. Προς το παρόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, ο αγώνας στο Καμπ Νου είναι μακριά. Τους ευχαριστώ όλους γιατί βοήθησαν πάρα πολύ".

Σπύρος Λιβαθηνός: "Είναι επιτυχία αυτός ο βαθμός. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο".

Νορντίν Βόουτερ: "Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Βελτιωνόμαστε συνέχεια".

Νασίφ Μόρις: "Είναι σημαντικός αυτός ο βαθμός. Ολοι παίξαμε καλά. Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση μπροστά σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο".

Αντρές Ινιέστα: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Εμείς παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Ετσι κάναμε και σήμερα. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στη Βαρκελώνη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά".

Χένρικ Λάρσον: "Είναι ένα καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Παναθηναίκός είναι μια δυνατή ομάδα και θα παλέψει για τη δεύτερη θέση".

Βίκτορ Βαλντέζ: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Απόψε, όμως, ήταν ακατόρθωτο. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικός στην άμυνα. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει τη δεύτερη".

Μαρκ Φαν Μπόμελ: "Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κάναμε λίγες, αλλά καλές ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα. Στο Καμπ Νου ελπίζουμε να κερδίσουμε".

Ροναλντίνιο: "Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, αν και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και μπορεί να τερματίσει δεύτερος. Στη Βαρκελώνη θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν φανταστικός και τους ευχαριστώ για την υποδοχή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK