Μάντσεστερ Γ.: Η ήττα φέρνει γκρίνια

Μάντσεστερ Γ.: Η ήττα φέρνει γκρίνια

"Τριγμούς" προξένησε η εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ απο την Μπάκμπερν (1-2) στο πρωτάθλημα. Ο διεθνής αμυντικός των "κόκκινων διαβόλων", Γκάρι Νέβιλ, πρωτοστάτησε και έλαβε την πρωτοβουλία να εκθέσει την προτεραιότητα που επείγει για την άμεση ανασύνταξη, δηλώνοντας: " Πρέπει να βάλουμε το "σπίτι" μας σε τάξη και έπειτα μπορούμε να μιλήσουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ξανά. Ανάλογα αποτελέσματα δεν θα μας οδηγήσουν προς την κορυφή της κατηγορίας" .

Ο 30χρονος οπισθοφύλακας, που είναι παροπλισμένος λόγω τραυματισμού, τόνισε ότι η "κούρσα" για τον τίτλο έχει πολύ δρόμο ακόμα, παρά την πρωτοπορία της Τσέλσι: " Έχουν παιχτεί μόνο επτά παιχνίδια. Αυτό μπορώ να πω μόνο" , προσθέτοντας: " Μετά απ’ αυτό το διάστημα δεν μπορείς να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα".

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, συμφώνησε με την τοποθέτηση του Νέβιλ, υποστηρίζοντας ότι ανησυχεί περισσότερο για τη δική του ομάδα, παρά για την πλευρά του Στάμφορντ Μπρίτζ: " Ενδιαφέρομαι, αλλά ενδιαφέρομαι περισσότερο για την επανάκτηση του ομαδικού μας παιχνιδιού" .
Σε αντίθεση της αισιοδοξίας των Νέβιλ και Φέργκιουσον, παρήλθε η τοποθέτηση του Πόλ Σκόουλς, που είχε ισχυριστεί ότι για να κατακτήσει η ομάδα του το πρωτάθλημα έπρεπε να κερδίσει το ματς με τη Μπλάκμπερν: " Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε την Μπάκμπερν και τη Φούλαμ δεν έχουμε καμία ελπίδα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα", συνεχίζοντας: " Είμαι σίγουρος ότι η Τσέλσι θα χάσει πόντους, όμως εμείς δεν μπορούμε να αφήσουμε περισσότερους".

Η κατακραυγή ήταν έκδηλη από πλευράς οπαδών, που αποδοκίμασαν την ομάδα τους μέσω ιαχών στο ημίχρονο του σαββατιάτικου αγώνα, ενώ δύο εξαγριωμένοι οπαδοί προσπάθησαν να πλησιάσουν, με απειλητικές διαθέσεις, τον Άλεξ Φέργκιουσον, όμως αποτράπηκαν με την παρέμβαση της ασφάλειας.Κυριαρχεί επίσης η αντίληψη οτι ο Φέργκιουσον επηρεάζεται στην τακτική από τον βοηθό του, Κάρλος Κεϊρόζ, αφού επί της Μπλάκμπερν εφαρμόστηκε το σύστημα 4-3-3, αντί του 4-4-2 που προτιμά ο Σκοτσέζος τεχνικός.

Ο Κεϊρόζ πάντως αποκρίθηκε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς...: " Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για μας, επειδή είχαμε το κατάλληλο πνεύμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν ήταν η μέρα μας" , είπε ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπληρώνοντας: " Υπήρξαν λάθη σε διάφορα μέρη του γηπέδου και μόλις αρχίσαμε να χάνουμε ευκαιρίες, οι παίκτες ξεκίνησαν να ενοχλούνται". Πάντως ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια: " Η πίστη είναι ακόμη εδώ, η αυτοπεποίθηση με το μέρος των παικτών, απλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK