Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακατασκευάζονται οι εγκαταστάσεις της ομάδας, 50 εκατομμύρια η επένδυση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται το επόμενο διάστημα να προχωρήσει στην ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του συλλόγου, με την διοίκηση να χρειάζεται να καταβάλλει 50 εκατομμύρια λίρες.

FILE - Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, on Oct.18, 2019. More than a year after it was put up for sale, Manchester United said Sunday that British billionaire Jim Ratcliffe had agreed to buy a minority stake in the storied Premier League club. Ratcliffe, who owns petrochemicals giant INEOS and is one of Britains richest people, has bought a stake of up to 25% of the 20-time league champions and will invest $300 million in its Old Trafford stadium. (AP Photo/Daniel Cole, File)
(AP Photo/Daniel Cole, File) AP

Η Συνιδιοκτήτρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ INEOS με επικεφαλής τον Τζιμ Ράντκλιφ πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να προχωρήσει σε ανακατασκευή των προπονητικών και όχι μόνο εγκαταστάσεων στο Κάρινγκτον προκειμένου εκείνες να ευθυγραμμίζονται με την ιστορία και τους στόχους του συλλόγου, με τα έξοδα υλοποίησης του έργου να υπολογίζονται στα 50 εκατομμύρια.

Ο Τζίμ Ράντκλιφ έχει ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύει να επενδύσει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών του συλλόγου, αφού αρκετοί αντίπαλοι είχαν αναβαθμιστεί σοβαρά συγκριτικά με τους "Κόκκινους Διαβόλους" και επομένως η ανάγκη εξισορρόπησης αυτής της διαφοράς αποτελούσε προσωπικό στόχο του Βρετανού επιχειρηματία.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν 2024/25 και η Γιουνάιτεντ έδωσε μερικές διευκρινιστικές λεπτομέρειες. "Θα γίνουν προσωρινές προσαρμογές... για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες και το προσωπικό όλων των ομάδων μας θα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν με επιτυχία την επόμενη σεζόν".

Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να ανανεώσει το γυμναστήριο, τους χώρους περίθαλψης, διατροφής και αποκατάστασης και υπάρχει "σχεδιαστική έμφαση στη δημιουργία περισσότερου χώρου για συνεργασία και καινοτομία μεταξύ των παικτών και του προσωπικού".

Αφού επιβεβαίωσε τα σχέδια για τις εγκαταστάσεις ο Ράντκλιφ δήλωσε: "Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης για να κερδίζουν οι ομάδες μας. Όταν πραγματοποιήσαμε μια ενδελεχή εξέταση των εγκαταστάσεων προπόνησης του Κάρινγκτον και συναντηθήκαμε με τους παίκτες της πρώτης ομάδας των ανδρών μας, ήταν σαφές ότι τα πρότυπα είχαν πέσει κάτω από ορισμένα αντίστοιχα των ανταγωνιστών μας. Αυτό το έργο θα διασφαλίσει ότι το προπονητήριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακαινιστεί και πάλι σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK