Η Τότεναμ του Ποστέκογλου οδηγεί την κούρσα της Premier League έχοντας δύο μεγάλους πρωταγωνιστές

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η πορεία της Τότεναμ στο πρωτάθλημα όντας μετά από τη συμπλήρωση των 9 πρώτων αγωνιστικών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Η Τότεναμ του Ποστέκογλου οδηγεί την κούρσα της Premier League έχοντας δύο μεγάλους πρωταγωνιστές
Ο Άγγελος Ποστέκογλου χαιρετάει τον κόσμο της Τότεναμ AP

Την ξέφρενη πορεία της στην Premier League συνεχίζει η Τότεναμ πετυχαίνοντας κόντρα στη Φούλαμ την 7η της νίκη σε 9 αναμετρήσεις στη διοργάνωση.

Τα "σπιρούνια" υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου έχουν μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου, έχοντας μάλιστα για μεγάλους πρωταγωνιστές την μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή τους αλλά και την μεγαλύτερη "εσωτερική" μεταγραφή τους.

Ο λόγος για τους Τζέιμς Μάντισον και Σον. Ο Μάντισον αποκτήθηκε από τη Λέστερ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αντί του ποσού των 46.000.000 ευρώ και έχει ήδη 3 γκολ και 5 ασίστ στην Premier League ενώ ο Σον στον νέο του ρόλο ως σέντερ φορ, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Χάρι Κέιν, έχει σημειώσει, μετά και το τέρμα του κόντρα στη Φούλαμ, 7 τέρματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Θυμίζουμε πως πλέον η Τότεναμ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, μπροστά από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ που βρίσκονται στους 21.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άστον Βίλα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με πρωταγωνιστή παίκτη που έδιωξε με "ψίχουλα" η Σίτι

Το τρένο του Τσάμπι Αλόνσο δεν σταματά πουθενά και βάζει δύσκολα στην Μπάγερν

Αυτοί είναι οι τρεις μεγάλοι στόχοι της Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι ενόψει 2024

News 24/7

24MEDIA NETWORK