Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ελάχιστο το μπάτζετ της ομάδας για μεταγραφές την επόμενη σεζόν

Η οικονομική ευχέρεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι περιορισμένη το καλοκαίρι όσον αφορά το μεταγραφικό προϋπολογισμό και θα υποχρεωθεί να παραχωρήσει παίκτες προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για νέες αφίξεις στο ρόστερ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ελάχιστο το μπάτζετ της ομάδας για μεταγραφές την επόμενη σεζόν
(AP PHOTO/IAN WALTON) (AP)

Η φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε εφιαλτική με την ομάδα να τερματίζει εν τέλει στην 8η θέση του πρωταθλήματος, τελευταία στους ομίλους τους Champions League και πλέον η μόνη ελπίδα της για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη είναι μέσω του τελικού του FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η προσπάθεια όμως των "Κόκκινων Διαβόλων" για την βελτίωση των συσχετισμών για την επόμενη χρονιά δείχνει αρκετά δύσκολη, αφού ο προϋπολογισμός της ομάδας για μεταγραφές είναι πολύ περιορισμένος αγγίζοντας μόλις τα 40 εκατομμύρια.

Η μόνη διέξοδος από αυτή την σφικτή οικονομική πραγματικότητα είναι η παραχώρηση ή ανταλλαγή παικτών ούτως ώστε να να μην επιβαρυνθεί οικονομικά η ομάδα.

Βέβαια, αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την περίπτωση προπονητή, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Το μέλλον του Τεν Χαχ μετά από αυτή την τραγική σεζόν είναι αβέβαιο και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα

Γιακουμάκης σε νέες περιπέτειες, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τον στέλνει εκτός MLS

Ρεάλ: Έτσι θα παίξει χωρίς τον Τόνι Κρόος, η ζωή χωρίς τον Γερμανό

News 24/7

24MEDIA NETWORK