Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η παραμονή του Τεν Χαχ περνάει από τον περσινό "εφιάλτη" του

Ματς που θα κρίνει την παραμονή του Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την Premier League, εκεί όπου πέρσι οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ηττήθηκαν με 7-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η παραμονή του Τεν Χαχ περνάει από τον περσινό "εφιάλτη" του
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Βαρύ είναι το κλίμα στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την κατάληξη της 4ης θέσης στον όμιλο της στο Champions League και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Έρικ Τεν Χαχ προς το παρόν παραμένει στη θέση του αλλά τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα αναφορικά με το μέλλον του.

Το πρώτο ντέρμπι είναι αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ για την Premier League στο Άνφιλντ εκεί όπου η Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν ηττήθηκε με 7-0 σε μία από τις χειρότερες βραδίες στην ιστορία της.

Τα αγγλικά μέσα αναφέρουν πως ανάλογη ήττα θα κοστίσει στον Τεν Χαχ την παραμονή του στην ομάδα, με τους "Κόκκινους Διαβόλους" μάλιστα ήδη να βρίσκονται στην αναζήτηση του διαδόχου του, υπόθεση με την οποία θέλει να ασχοληθεί προσωπικά και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος άμεσα θα πάρει στα χέρια του το 25% των μετοχών της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ατλέτικο πέτυχε το τέλειο deal με τον άσο που πήρε με "ψίχουλα" και πλέον κοστολογεί με 100 εκατ.

Η Τσέλσι ακολουθεί το παράδειγμα της Ρεάλ με Έντρικ με 16χρονο παιδί "θαύμα" από το Εκουαδόρ

Ο Κλοπ έθεσε βέτο για την επιστροφή δανεικού παρά τις αντιδράσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK