Η Ατλέτικο πέτυχε το τέλειο deal με τον άσο που πήρε με "ψίχουλα" και πλέον κοστολογεί με 100 εκατ.

Λίρα εκατό έπιασε η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μεταγραφή του Σαμουέλ Λίνο από τον Ζιλ Βιθέντε κοστολογώντας τον παίκτη πλέον με ένα ποσό κοντα στα 100.000.000 ευρώ.

Η Ατλέτικο πέτυχε το τέλειο deal με τον άσο που πήρε με "ψίχουλα" και πλέον κοστολογεί με 100 εκατ.
Ο Σάμουελ Λίνο με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Εντυπωσιακή είναι η σεζόν που πραγματοποιεί σε όλες τις διοργανώσεις η Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας μάλιστα ένα τρελό εντός έδρας σερί νικών που κρατάει από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Πλην των μεγάλων αστεριών της ομάδας, Αντουάν Γκριεζμάν και Αλβάρο Μοράτα, οι οποίοι ηγούνται της επιθετικής γραμμής πραγματοποιώντας την μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη, εξαιρετική είναι και η μέχρι στιγμής παρουσία του 23χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ Σάμουελ Λίνο.

Η Ατλέτικο έκανε δικό της τον Λίνο το καλοκαίρι του 2022 αντί του ποσού των 6.500.000 ευρώ από την Ζιλ Βιθέντε με τον παίκτη, έπειτα από ένα χρόνου δανεισμού στην Βαλένθια, να εντάσσεται στο ρόστερ των ροχιμπλάνκος και να μπαίνει για τα καλά στο βασικό ροτέισον του Σιμεόνε.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ήδη καταγράψει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του και μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που τσεκάρουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Η Ατλέτικο έχει μεριμνήσει και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει βάλει ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ σε οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Παραπονεμένη σε ένα ενδεχόμενο deal δεν θα μείνει ούτε η Ζιλ Βιθέντε καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μουρίνιο την είπε στον Πεπ για τις μεταγραφές με το πιο τρανταχτό παράδειγμα "απληστίας"

Η Μπαρτσελόνα πάει για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του "νέου Μέσι"

Η Λειψία δίνει σε "δική" της ομάδα κορυφαίο της επιθετικό που κάποτε απασχόλησε την Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK