Μάντσεστερ Γιούναιτεντ: Ικανοποιούνται τα "θέλω" του Ράτκλιφ, κλείδωσε η πρώτη μεγάλη αποχώρηση

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Ρίτσαρντ Άρνολντ. Είναι μία από τις πρώτες επιθυμίες της INEOS που εκπροσωπείται από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
o Ρατκλιφ AP

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αγορά του 25% των μετοχών της ομάδας από την INEOS Group που εκπροσωπεί ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Ράτκλιφ να εισηγείται 3+3 αποχωρήσεις ατόμων που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα στις θέσεις τους και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο γίνονται ήδη οι απαραίτητες κινήσεις για να ικανοποιηθούν τα "θέλω" του.

Έτσι, μέχρι το τέλος της χρονιάς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ ο οποίος και θεωρείται ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για τα χρήματα που έχουν σπαταληθεί στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Θυμίζουμε πως η INEOS Group περιμένει την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της Γιουνάιτεντ προκειμένου να πάρει στα χέρια της το 25% των μετοχών της ομάδας, για το οποίο και θα ξοδέχει περίπου 1.5 δις ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κάποτε έπαιζε για την Μασία και τώρα λάμπει με τον Τσάμπι Αλόνσο και ονειρεύεται... Ρεάλ

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Πολίτες κατέγραψαν ιστορικό ρεκόρ εσόδων, το αδιανόητο ποσό που έβαλαν στα ταμεία τους

Έντρικ: Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε τις συνήθειές του και δείχνει πως έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της Ρεάλ