Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ παίρνει το 25% και εισηγείται 3+3 αποχωρήσεις

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αγορά του 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ με τον Βρετανό μεγιστάνα να ετοιμάζεται να προτείνει 6 μεγάλες αποχωρήσεις.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
o Ρατκλιφ AP

Την τελική έγκριση από τα μελή του διοικητικού συμβουλίου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ προκειμένου να αγοράσει το 25% των μετοχών της ομάδας αντί του ποσού του 1,5 δις ευρώ.

Ο Ράτκλιφ με το που πάρει στην κατοχή του το εν λόγω ποσοστό αναμένεται να προτείνει ριζικές αλλαγές τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η SUN και αναπαράγει το FootMercato, ο Βρετανός μεγιστάνας θα εισηγηθεί 6 αποχωρήσεις καθώς έχει παρατηρήσει αρκετά λάθη στους μεταγραφικούς σχεδιασμού της προηγούμενης περιόδου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, θεωρεί πως οι Τζέιντον Σάντσο, Άντονι Μαρσιάλ και Άντονι δεν έχουν θέση στην ομάδα καθώς ενώ δόθηκαν πολλά χρήματα για την απόκτησή τους δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Για τον Σάντσο τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου τον ερχόμενο Γενάρη ενώ για τους άλλους δύο ο Τεν Χαχ έχει ξεκαθαρίσει πως τους υπολογίζει κανονικά παρά τα σενάρια.

Αποχωρήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν με την είσοδο του Ράτκλιφ και σε ανθρώπους που έχουν βασική εμπλοκή στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον γενικό διευθυντή της ομάδας Ρίτσαρντ Άρνολντ, τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τζον Μέρτο και τον διευθυντή επιχειρήσεων της ομάδας Ντέιβιντ Χάρισον.

Ο Ράτκλιφ θεωρεί ότι οι γκλέιζερς έχουν κάνει λάθος με την επιλογή των εν λόγω προσώπων καθώς έχουν δαπανήσει υπέρογκα ποσά για την αγορά ποδοσφαιριστών που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Το "πανηγύρι" της παρέας του Εμπαπέ μόλις έμαθε για την κλήση του νέου σταρ της Γαλλίας

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κυνηγά την αποκάλυψη της Premier League που ο Πεπ "άφησε" το 2019

Πρώην αστέρι της Μπαρτσελόνα αφήνει την Σαουδική Αραβία και "ψάχνεται" για Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK