Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Οι δύο λόγοι που ο Τεν Χαχ ζήτησε τον Βλαχοδήμο

Στην κορυφή της λίστας του Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται το όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και οι λόγοι αυτής της επιλογής είναι δύο.

Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos applauds during the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Benfica and Galatasaray at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 21, 2019. The game ended in a 0-0 draw and Benfica advances after winning the first leg 2-1. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Για την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα κινηθεί, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν από την ομάδα αποχωρήσει ο Ντιν Χέντερσον, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο της Κρίσταλ Πάλας όσο και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βλαχοδήμος φέρεται να τα έχει "σπάσει" με τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο και έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να πάρει μεταγραφή σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα με τον Έρικ Τεν Χαχ να το ξέρει και να έχει δώσει εντολή για την αγορά του.

Οι λόγοι που ο Ολλανδός τεχνικός στράφηκε στην επιλογή του διεθνή τερματοφύλακα είναι δύο. Αρχικά, το γεγονός πως ο Αντρέ Ονανά δεν έχει ξεκινήσει και τόσο καλά την χρονιά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, με τον Τεν Χαχ να θέλει να του προσθέσει έναν πρωτοκλασάτο γκολκίπερ προκειμένου να βελτιώσει τον ανταγωνισμό.

Ο δεύτερος λόγος είναι η ξεκάθαρη επιθυμία του Βλαχοδήμου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Τεν Χαχ δεν θέλει να χαθεί πολύτιμός χρόνος, όπως συνέβη με την περίπτωση του Ονανά γι αυτό και το γεγονός πως έχει σύμμαχο τον παίκτη θεωρεί πως θα τον βοηθήσει να κλείσει άμεσα το deal, με την προϋπόθεση πως ο Χέντερσον θα πάρει μεταγραφή σε άλλον σύλλογο.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιορτή στην Βαρκελώνη: Βρέθηκε ομάδα για τον Ντεστ έστω και χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς

Ο Σέρχι Κανός επιστρέφει στην Ισπανία μετά από δέκα χρόνια

Η Πόρτο κάνει την πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK