Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ 30αρισε πιο γρήγορα και από τον Σερ Άλεξ αλλά παραμένει προσγειωμένος στην πραγματικότητα

Την ικανοποίησή του για τις 30 νίκες σε μόλις 50 αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League εξέφρασε ο Έρικ Τεν Χαχ λέγοντας όμως πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αρκετά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ 30αρισε πιο γρήγορα και από τον Σερ Άλεξ αλλά παραμένει προσγειωμένος στην πραγματικότητα
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ένα σπουδαίο κατόρθωμα σημείωσε ο Έρικ Τεν Χαχ μετά το ματς με την Λούτον καθώς χρειάστηκε μόλις 50 παιχνίδια για να φτάσει τις 30 νίκες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, σημειώνοντας τον συγκεκριμένο αριθμό νικών πιο γρήγορα από κάθε άλλον προπονητή στην ιστορία των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο Τεν Χαχ μετά από την αναμέτρηση με την Λούτον δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την εν λόγω επίδοση λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι σημαντικό αλλά δεν είναι καιρός για πανηγυρισμούς καθώς πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη το προσεχές διάστημα.

"..."Όχι κι άσχημα. Αλλά δεν μπορώ να το πανηγυρίσω αυτή τη στιγμή. Έχουμε άλλες προτεραιότητες, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια της χρονιάς..."

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πάνε από το κακό στο χειρότερο έχοντας μόλις 10 νίκες σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Νόιερ έφτασε τον μαγικό αριθμό "36" και ισοφάρισε μεγάλο ρεκόρ

Χάρι Κέιν: Η αγγλική μηχανή συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα να γράφει ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK